Lainaa keittiöremonttiin - Hae 2000€ - 70 000€ keittiöremontti laina nyt!

Hae lainaa keittiöremonttiin. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luottolaitosta yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Remonttilainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Remonttilainaa.comin yhteistyökumppani.

Näin kilpailutat remonttilainat

täytä lainahakemus

1. Täytä hakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainoja

Saat useita tarjouksia. Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia.

valitse paras tarjous

3. Valitse paras laina

Valitse sinulle sopivin remonttilaina ja nosta rahat tilillesi.

Remonttilainaa kokemuksia Taru-min
Taru

40 vuotta - Mikkeli

"Remonttilaina järjestyi nopeasti ja koko prosessi oli yksinkertainen ja toimiva. Kaksion täydellinen pintaremontti rahoitettiin remonttilainalla edullisesti. Suosittelen."

Remonttilainaa kokemuksia Mika-min
Mika

37 vuotta - Turku

"Kylpyhuoneremontin saatiin tehtyä vihdoin ja viimein. Remonttilaina mahdollisti vanhan kylpyhuoneen uudistamisen edullisesti. Yllätyin edullisista lainatarjouksista."

remonttilainaa kokemuksia Jarmo-min
Jarmo

53 vuotta - Kajaani

"Hieman epäilin koko palvelua etukäteen, mutta yllätyin positiivisesti sen toiminnasta. Laina järjestyi nopeasti ja remonttilainojen vertailu oli selkeä ja helppoa."

Lainaa keittiöremonttiin

Miten suunnitella keittiön remontti - 5 helppoa vaihetta

Jos olet kyllästynyt ruoanlaittoon ahtaissa ja epäkäytännöllisissä tiloissa tai olet vain yksinkertaisesti leipääntynyt vanhaan keittiöösi, keittiön remontin suunnittelu on täydellinen ratkaisu. Koska keittiö on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja kodin sydän, on tärkeää, että keittiöuudistus tehdään suunnitelmallisesti. Kuten missä tahansa projektissa, on kuitenkin ensin otettava huomioon monia asioita.

Kustannusarvion tekemisestä pohjapiirustusten piirtämiseen asti, ei voi välttyä siltä tosiasialta, että keittiöremontit ovat aikaa vieviä ja varsin monimutkaisia remontteja. Monet pankit tarjoavat kuitenkin vakuudetonta lainaa keittiöremonttiin, joten kannattaa täyttää sivuiltamme lainahakemus, jolla saat lainatarjouksia yli 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Jotta pääsisit helpommalla keittiöremonttihankkeen suunnittelussa, olemme koonneet tämän oppaan, joka on täynnä hyödyllisiä vinkkejä ja niksejä, jotka helpottavat sinua huomattavasti, kun suunnittelet omaa unelmien keittiötäsi.

Tunnet itsesi parhaiten - millaisen keittiön haluat ja tarvitset

Keittiöremontin yhteydessä on tärkeää saada käsitys siitä, miltä haluat keittiösi näyttävän ennen projektin aloittamista. Näin sinun on helpompi visualisoida lopputulos, mikä voi tehdä koko prosessista huomattavasti tavallista sujuvamman. Jos keittiösi on huonokuntoinen ja kaipaa kipeästi remonttia, kannattaa yrittää visualisoida uusi pohjaratkaisu ennen remontin aloittamista. Jos taas suunnittelet keittiöremonttia, jossa tehdään vain pieniä muutoksia, kuten vaihdetaan muutama kodinkone, pääset paljon vähemmällä vaivalla.

Päätä keittiöremontin budjetista

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä keittiöremonttia suunnitellessasi, on päättää budjetti. Tätä varten voi ottaa keittiöremontti lainan ja muistaa, että työn osuudesta saa myös kotitalousvähennyksen. Kun sinulla on budjetti, voit alkaa miettiä projektin yksityiskohtia ja visualisoida tarkalleen, mitä haluat tehdä. Jos et ole varma, mistä aloittaisit, voit käyttää erilaisia netistä löytyviä keittiöremontin kustannusarvioita saadaksesi käsityksen siitä, kuinka paljon se voi maksaa. Verkossa on myös monia budjetointitaulukoita ja laskureita, joiden avulla voit selvittää, kuinka paljon sinulla on varaa käyttää keittiöremonttiin. Muista, että keittiöremontti on investointi jonka pitäisi kestää monta vuotta! Tämän vuoksi sinun kannattaa ehkä harkita hieman suurempaa budjettia, jotta voit käyttää sen esimerkiksi laadukkaisiin materiaaleihin. Voit hakea lainasivustomme kautta lainaa keittiöremonttiin jopa 70 000 euroa, joten kannattaa panostaa mahdollisimman laadukkaisiin valintoihin, sillä pidemmän päälle kestävät ja laadukkaat materiaalit maksavat itsensä takaisin.

Mittaa ja suunnittele

Ennen kuin otat lekan esiin, sinun on syytä varmistaa, että olet suunnittelut keittiöremonttisi oikein. Piirrä tämän jälkeen keittiöllesi yksinkertainen pohjapiirros. Jos työskentelet arkkitehdin tai suunnittelijan kanssa, voitte myös keskustella pohjapiirustuksesta yhdessä ja tarkentaa sitä osana suunnitteluprosessia. Näin sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä haluat, ja sinun on paljon helpompi välittää ideasi palkkaamillesi urakoitsijoille. Jos suunnittelet pientä keittiöremonttia, voit piirtää keittiön pohjapiirroksen käsin. Jos kuitenkin suunnittelet suurempaa hanketta, kuten keittiön laajennusta, saatat tarvita suunnitteluun tarkoitettua tietokoneohjelmaa, kuten AutoCADia, pohjapiirroksen 3D-mallin luomiseen. Näin on paljon helpompi havainnollistaa keittiön ja laitteiden sijaintia tilassa.

Keittiöremontti laina

Valitse oikeat materiaalit

Kun olet päättänyt miltä uusi keittiösi tulee näyttämään, on aika alkaa miettiä materiaaleja ja pintoja, joita haluat käyttää. Muista ottaa huomioon kaikki uuden keittiösi eri elementit ja ominaisuudet. Kun valitset esimerkiksi uutta lattiapintaa, mieti, miltä se näyttää tilan nykyisten kalusteiden ja laitteiden kanssa. Jos haluat vaihtaa kodinkoneet keittiöremontin aikana, valitse tyyli, joka täydentää uusia kaappeja ja kalusteita. Voit myös käyttää lisävarusteita, kuten erilaisia vetimiä, lisätessäsi tilaan koristeellisuutta. Kun teet ostoksia keittiökaappeja ja -kalusteita varten, muista pitää mielessäsi budjetti. Voit säästää rahaa valitsemalla halvempia materiaaleja, kuten laminaattia, mutta on tärkeää varmistaa, että ne sopivat suunnitteluun ja tyyliin. Ja aina voit harkita myös keittiöremontti lainaa.

Uudista keittiökoneet

Jos haluat vaihtaa keittiössäsi olevat kodinkoneet, voit tehdä sen remontin aikana käyttämällä ammattitaitoista kodinkoneiden siirtopalvelua. Näin voit olla varma, että uudet kodinkoneet asennetaan oikein ja turvallisesti, ja voit aloittaa niiden käytön heti remontin päätyttyä. Jos aiot asentaa uusia kodinkoneita, muista pitää remontin budjetti mielessä, kun ostat uusia kodinkoneita. Voit usein löytää edullisia tarjouksia laitteista alennusmyynneistä, mutta muista säilyttää kuitit ja asiakirjat myynnistä siltä varalta, että sinun on haettava verohyvityksiä remontin yhteydessä.

Ei muuta kuin remontoimaan!

Monet ihmiset päättävät kunnostaa keittiönsä. Se voi johtua siitä, että keittiön design on vanhentunut tai olet todennut keittiön toimimattomaksi. Oli syy mikä tahansa, keittiöremontti on loistava tapa nykyaikaistaa tilaa ja lisätä kodin arvoa. Ennen kuin aloitat projektin, sinun on kuitenkin suunniteltava se huolellisesti. Keittiöremontin suunnittelussa on otettava huomioon monia asioita keittiön oikeiden mittojen löytämisestä oikeiden materiaalien ja loppusilausten valintaan. Jos kuitenkin noudatat näitä vinkkejä, sinun on paljon helpompi suunnitella keittiöremonttisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainoista

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Remonttilainaa voi hakea 2000 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit siis hakea lainaa remontoimiseen, jopa 70 000€. Remonttilainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Onko remonttilaina asuntolainaa?

Ei. Remonttilaina ja asuntolaina ovat lähes aina kaksi eri lainaa. Joissain tapauksissa remonttilaina on mahdollista yhdistää asuntolainaan asunnon oston yhteydessä. Yleensä kuitenkin remonttilaina on erillinen joko vakuudeton tai vakuudellinen laina, joka käytetään remontointiin.

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

Yleensä remonttilainaa käytetään nimensä mukaisesti remontointiin. Yleensä remontoitava kohden on omistusasunto tai kesämökki. Remonttilainaa.com -palvelun kautta haettua remonttilainaa voi käyttää myös remontoimisen lisäksi mihin tahansa muihin menoihin. Yleisimpiä remonttilainojen käyttökohteita remontoinnin lisäksi ovat kodin sisustus esineiden ja huonekalujen hankinta sekä erilaisten kodinkoneiden ja tietotekniikan hankinta 

Voiko asuntolainaa käyttää remontointiin?

Useimmissa tapauksissa tämä ei ole mahdollista, mutta joissain tapauksissa on mahdollista saada remonttilaina asuntolainan yhteyteen

Tarvitaanko remonttilainalle vakuuksia?

Ei tarvita. Voit hakea Palvelumme kautta remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta remonttilainaa voi hakea Palvelumme kautta jopa 70 000€.

Miten remonttilainan korko määräytyy?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa 2000€ - 70 000€ asti. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Remonttilainojen korot vaihtelevat 4,19% - 20% välillä. Lainan korko määräytyy aina hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan. Mikäli sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti aikaisemmin, on hyvin todennäköistä, että voit saada remonttilainan erittäin edullisella korolla. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakijan takaisinmaksukykyä, jonka perusteella lainan korko määräytyy. Täyttämällä lainahakemuksen Palvelussamme, saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit vertailla tarjottuja lainoja ja valita parhaan lainan sinun tarpeisiisi. 

hae remonttilainaa

Etsitkö edullista remonttilainaa?

Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja hae 100€ - 70 000€ remonttilainaa. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti!