Keittiöremontti hinta - Paljonko uusi keittiö maksaa?

Lue vinkit keittiöremonttiin. Vinkkien avulla selvität helposti keittiöremontin hinnan sekä sen paljonko uusi keittiöremontti maksaa.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Keittiöremontti – Näillä vinkeillä onnistut!

Keittiöremontti voi olla haastava projekti, mutta se onnistuu helpommin muutamilla hyvillä vinkeillä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten saat suunniteltua ja toteutettua onnistuneen keittiöremontin!

1. Budjetin määrittely: Ensimmäinen askel keittiöremontissa on oman budjetin määrittely. Tärkeää on selvittää, kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään uuteen keittiöön. Keittiöremontin hinta voi vaihdella suurestikin, joten budjetti kannattaa asettaa realistisesti.

2. Keittiön tarpeiden kartoitus: Mieti, mitä toimintoja uudelta keittiöltäsi odotat. Haluatko esimerkiksi lisää säilytystilaa, uuden tyylin keittiöön tai paremman energiatehokkuuden? Listaa toiveesi ja priorisoi ne tärkeysjärjestykseen.

3. Suunnittelun apu: Keittiöremontin suunnittelu kannattaa tehdä yhdessä asiantuntijan, kuten keittiösuunnittelijan, kanssa. He voivat auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi. Muista kuitenkin, että lopullinen päätös on aina sinun.

4. Vertaile vaihtoehtoja: Eri keittiötoimittajilla voi olla erilaisia tarjouksia, joten vertaile vaihtoehtoja huolellisesti. Harkitse myös remontin toteutusta itse tai osa-remonttina, mikäli budjetti on tiukka. Keittiöremontin onnistuminen ei aina vaadi suuria investointeja.

5. Aikataulun suunnittelu: Yksi tärkeimmistä tekijöistä keittiöremontin onnistumisessa on aikataulun suunnittelu. Varautuminen yllätyksiin ja realistisen aikataulun laatiminen auttavat projektin sujuvassa etenemisessä. Ole joustava aikataulun suhteen, mutta pidä kiinni sovituista deadlinesta.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit luottaa siihen, että keittiöremonttisi sujuu mutkattomasti ja lopputulos vastaa odotuksiasi.

Keittiöremontin rahoitus

Keittiöremontti on merkittävä investointi, ja onneksi monia rahoitusvaihtoehtoja on saatavilla. Keittiöremontin hinta voi vaihdella suuresti projektin laajuudesta ja materiaaleista riippuen, joten on tärkeää suunnitella budjetti huolellisesti.

Yksi tapa rahoittaa remontti on hakea remonttilainaa. Kilpailuta remonttilainaa 1000 € – 60 000 €, 1 – 15 vuoden laina-ajalla Remonttilainaa.com -palvelusta. Lainahakemus kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4 % – 20 % välillä.

Rahoitusta hakiessasi varmista, että täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Sinulla on säännölliset tulot

Jos kriteerit täyttyvät, saatat saada remonttilainatarjouksia nopeasti. Rahoitus voi olla tililläsi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutaman päivän sisällä hakemuksen tekemisestä.

Erilaiset keittiöremonttia tarjoavat yritykset, kuten Elega, Puustelli ja Noblessa, tarjoavat myös omia rahoitusvaihtoehtoja. Usein keittiöasiantuntijasi auttaa sinua löytämään sopivan rahoitusmuodon, jotta voit toteuttaa unelmiesi keittiöremontin pienellä kuukausimaksulla.

Muista vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja löytääksesi parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Hyvällä suunnittelulla ja oikean rahoitusvaihtoehdon valinnalla voit toteuttaa keittiöremontin murehtimatta taloudellisista rasitteista.

Keittiöremontin hinta – Paljonko keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontin hinta vaihtelee monien tekijöiden mukaan, kuten keittiön koko, materiaalivalinnat ja työn vaativuus. Tässä osiossa käsitellään keittiöremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ja annetaan esimerkkejä erilaisten remonttien hinnoista.

Keittiöremontin hintavaihtelut:

 • Pieni keittiöremontti: 5 000 – 15 000 €
 • Keskikokoinen keittiöremontti: 15 000 – 25 000 €
 • Laaja keittiöremontti: 25 000 € tai enemmän

On tärkeää ottaa huomioon, että nämä hinnat ovat vain suuntaa antavia ja lopullinen hinta riippuu monista yksilöllisistä tekijöistä. Tässä muutama seikka, jotka vaikuttavat keittiöremontin hintaan:

 1. Keittiön koko
 2. Materiaalien laatu ja hinta
 3. Asennustyön määrä ja monimutkaisuus
 4. Tarvittavat sähkö- ja putkityöt

Keittiön asennus hinta:

Keittiön asennuksen hinta on yksi tärkeä osa remonttibudjettia. Asennustyön kustannukset voivat vaihdella urakoitsijoiden kesken. Kannattaa pyytää useita tarjouksia ja vertailla niitä löytääkseen parhaan hinnan ja laadun yhdistelmän. Tietysti myös omalla työpanoksella voi säästää kustannuksia ottaen huomioon oman osaamisen ja ajan.

Uusi keittiö hinta:

Uuden keittiön hankkimisen tietyt osa-alueet, kuten kaapit, kodinkoneet, työtasot ja valaistus, voivat olla merkittäviä kustannustekijöitä. Uuden keittiön hinta vaihtelee suuresti materiaalien, merkkien ja mallien välillä. Tässä muutamia esimerkkejä uusista keittiöistä:

 • Edullinen keittiö: 4 000 – 6 000 €
 • Keskiluokkainen keittiö: 6 000 – 10 000 €
 • Ylellinen keittiö: 10 000 € tai enemmän

Muista, että suunnittelemalla ja vertailemalla erilaisia vaihtoehtoja voit löytää parhaan ratkaisun omalle budjetillesi ja remonttiprojektillesi.

Palveluntarjoajien vertailu

Keittiösuunnittelu: Keittiöremontin suunnittelu on tärkeä vaihe, jotta saat unelmakeittiösi toteutettua. Keittiösuunnittelun hinta vaihtelee palveluntarjoajien välillä, joten on hyvä kilpailuttaa eri yritysten tarjoukset. Vertaile hinnoittelua, laatua ja referenssejä, jotta löydät keittiösi parhaiten sopivan suunnittelijan.

Keittiöremontin kustannukset: Keittiöremontin hinta voi vaihdella suuresti sen laajuudesta ja käytettävistä materiaaleista riippuen. On tärkeää, että vertailet eri tekijöiden tarjouksia saadaksesi parhaan hinta-laatusuhteen. Esimerkiksi yksi palveluntarjoaja saattaa tarjota keittiöremontin hintaan yli 30 000 €, johon sisältyvät vanhan keittiön purkaminen, kierrätys ja uuden keittiön asennus- ja remontointityöt.

Keittiötason asennus: Keittiötason valinta ja asennus ovat olennainen osa remonttia. Keittiötason asennus hinta vaihtelee valitun materiaalin ja asennustyön vaativuuden mukaan. Tällöin on hyvä ottaa huomioon eri palveluntarjoajien tarjoukset ja niiden sisältämät materiaalit sekä työn sisältö.

Tässä muutama vinkki palveluntarjoajien vertailuun:

 1. Pyydä useampia tarjouksia: Saat tarkan arvion remontin kustannuksista pyytämällä tarjouksia useilta eri yrityksiltä.
 2. Kartoita ja kilpailuta: Vertaile eri palveluntarjoajien työn laatua, referenssejä ja hintaa saadaksesi parhaan mahdollisen remonttikumppanin.
 3. Tutustu yritysten kokemuksiin ja arvosteluihin: Asiakkaiden arviot ja kokemukset voivat auttaa valitsemaan luotettavan ja ammattitaitoisen palveluntarjoajan.
 4. Tarkista yritysten aikataulut ja toimitusajat: Eri palveluntarjoajilla on erilaiset toimitusajat ja aikataulut, jotka voivat vaikuttaa keittiöremontin sujuvuuteen ja omiin suunnitelmiisi.

Muista, että keittiöremontti on investointi, joka voi nostaa asuntosi arvoa ja parantaa asumismukavuutta. Ota aina huomioon oma budjettisi ja tarpeesi ennen kuin teet päätöksiä palveluntarjoajan valinnassa.

Keittiöremontin suunnittelu

Budjetin laatiminen

Kun suunnittelet keittiöremonttia, ensimmäinen askel on budjetin laatiminen. Mieti ensin, paljonko olet valmis käyttämään remonttiin ja minkälaisia toiveita sinulla on. Muista ottaa huomioon keittiökalusteet hinta, keittiöremontti hinta, paljonko keittiöremontti maksaa, keittiösuunnittelu hinta, uusi keittiö hinta, keittiöremontti halvalla, ja mistä halpa keittiö.

Keittiösuunnittelu

Seuraava vaihe on keittiön suunnittelu, joka käsittää toimivuuden, käytännöllisyyden ja ulkonäön miettimisen. Ammattilaisen avulla voit kehittää luonnoksen keittiöremontista, joka sitten voidaan muokata lopulliseksi suunnitelmaksi ottaen huomioon erilaiset vaatimukset.

Materiaalien ja kalusteiden valinta

Valitse materiaalit ja kalusteet huolella, ottaen huomioon niiden laatu, kestävyys ja hinta. Voit harkita erilaisia vaihtoehtoja, kuten keittiöremontti halvalla tai halpa keittiöremontti, mutta muista, että halvin ratkaisu ei aina ole paras pitkällä tähtäimellä.

Kustannustehokkaat ratkaisut

Harkitse kustannustehokkaita ratkaisuja, kuten itseasennus ja -rakentaminen tai talkootyö. Nämä voivat auttaa säästämään kustannuksia, jos budjetti on rajallinen.

Työvaiheet ja aikataulutus

Laadi aikataulu, joka sisältää eri työvaiheet ja niiden keston. Varaa aikaa myös mahdollisille viivästyksille ja takaiskuille. Tämä auttaa sinua pysymään aikataulussa ja seuraamaan remontin edistymistä.

Asennus ja toteutus

Kun keittiöremontin suunnittelu on valmis ja materiaalit ja kalusteet on valittu, on aika aloittaa asennus ja toteutus. Huolehdi siitä, että työ tehdään ammattitaitoisesti, ja käytä tarvittaessa alan ammattilaisten apua.

Kalusteiden asennus

Asenna keittiön kalusteet huolellisesti, varmistaen niiden oikean sijainnin ja toiminnan. Tarkista, että ne ovat tukevasti kiinnitetty ja turvallisia käyttää.

Viimeistely ja tarkastukset

Kun remontti on tehty, viimeistele keittiö korjaamalla pieniä puutteita ja puhdistamalla alue. Tee tarkastukset ja varmista, että kaikki on suunnitelman mukaisesti ja vastaa asetettuja vaatimuksia.

Remontin jälkeinen huolto ja ylläpito

Keittiöremontin jälkeen on tärkeää huoltaa ja ylläpitää uutta keittiötäsi säännöllisesti. Näin varmistat, että keittiösi pysyy hyvässä kunnossa ja säilyttää arvonsa pitkään.