Sisustuslaina 100€ - 70 000€ nopeasti ja näppärästi

Hae sisustuslainaa nyt ja toteuta unelmasi. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luottolaitosta yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Remonttilainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Remonttilainaa.comin yhteistyökumppani.

Näin kilpailutat remonttilainat

täytä lainahakemus

1. Täytä hakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainoja

Saat useita tarjouksia. Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia.

valitse paras tarjous

3. Valitse paras laina

Valitse sinulle sopivin remonttilaina ja nosta rahat tilillesi.

Remonttilainaa kokemuksia Taru-min
Taru

40 vuotta - Mikkeli

"Remonttilaina järjestyi nopeasti ja koko prosessi oli yksinkertainen ja toimiva. Kaksion täydellinen pintaremontti rahoitettiin remonttilainalla edullisesti. Suosittelen."

Remonttilainaa kokemuksia Mika-min
Mika

37 vuotta - Turku

"Kylpyhuoneremontin saatiin tehtyä vihdoin ja viimein. Remonttilaina mahdollisti vanhan kylpyhuoneen uudistamisen edullisesti. Yllätyin edullisista lainatarjouksista."

remonttilainaa kokemuksia Jarmo-min
Jarmo

53 vuotta - Kajaani

"Hieman epäilin koko palvelua etukäteen, mutta yllätyin positiivisesti sen toiminnasta. Laina järjestyi nopeasti ja remonttilainojen vertailu oli selkeä ja helppoa."

sisustuslaina

Haluaisitko laittaa kotisi sisustuksen kerralla uusiksi, mutta budjettisi ei arjen muiden kulujen keskellä millään veny näiden unelmien toteuttamiseen? Tällaisessa tilanteessa sisustuslaina on hyvä ratkaisu ja kun vielä kilpailutat lainasi, voit saada lainaa kodin sisustamiseen mahdollisimman edulliseen hintaan, etkä maksa turhia korkoja tai kuluja. Kerromme sinulle tässä artikkelissa seikkaperäisesti, kuinka löydät edullisen kilpailutetun sisustuslainan nopeasti ja näppärästi netin kautta ilman aikaa vieviä henkilökohtaisia tapaamisia.

Kilpailuta sisustuslaina käden käänteessä

Jo pelkkä ajatuskin sisustuslainan kilpailuttamisesta saattaa nostaa hien pintaan, jos aiot hoitaa kilpailutuksen itse henkilökohtaisesti yksi pankki tai rahoituslaitos kerrallaan. Tällainen prosessi vie valtavasti aikaa ja vaatii melkoisen paljon alan tuntemusta. Lisäksi moni innokas sisustaja voi jopa kokea henkilökohtaiset lainaneuvottelut stressaavina ja epämiellyttävinä. Onneksi on kuitenkin olemassa toinenkin vaihtoehto, joka auttaa sinua hoitamaan sisustuslainasi kilpailuttamisen käden käänteessä miellyttävästi ja intiimisti vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Kerromme seuraavaksi, kuinka homma hoituu käden käänteessä uuden lainasivustomme avulla.

Lainasivustomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea 100 –70 000 euron suuruista vakuudetonta sisustuslainaa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainojen korkokin on maltillinen, jopa ainoastaan 4,19 prosenttia. Sivustomme kautta on siis mahdollista löytää paras ja halvin mahdollinen sisustuslaina – ja mikä parasta, koko hakuprosessi on hoidettu käden käänteessä, sillä täyttämällä ainoastaan yhden verkosta löytyvän lainahakemuksen saat sisustuslainatarjouksia yli 30 pankilta sekä muilta rahoituslaitoksilta. Sinun ei siis tarvitse ottaa yhteyttä yli 30:een eri tahoon itse, vaan sivustomme hoitaa työn puolestasi. Tiiviiden ja asiantuntevien verkostojemme ansiosta tähän ei mene kauaa, vaan kilpailutus on nopeasti tehty ja pääset pian valitsemaan parhaan tarjouksen päältä!

Kannattaa myös muistaa, että täyttäessäsi näppärän lainahakemuksemme et vielä sitoudu ottamaan sisustuslainaa kauttamme. Tästä syystä lainahakemuksen täyttämisen voi tehdä matalalla kynnyksellä, sillä et myöskään maksa sisustuslainan hakemisesta mitään. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken kallisarvoista aikaasi, mutta tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää markkinoiden halvin sisustuslaina!

Miksi sisustuslaina kannattaa kilpailuttaa?

Sisustuslainan kilpailuttaminen on ehdottoman tärkeää. Olisi nimittäin melkoisen välinpitämätöntä tarttua ensimmäiseen mahdolliseen lainatarjoukseen, jonka ehdot voivat olla kaikkea muuta kuin hyvät. Kun kilpailutat sisustuslainat, voit säästää jopa satoja euroja, ja sisustusintoilija varmasti keksii näille sadoille euroille parempaakin käyttöä kuin liian korkeat korot ja muut lainanhoitokulut!

Sisustuslainan kilpailuttaminen sivustomme kautta ei maksa sinulle mitään, etkä myöskään sitoudu mihinkään vielä siinä vaiheessa, kun täytät ja lähetät sivustomme lainahakemuksen. Kilpailuttamisen kautta saat eteesi laajan kattauksen niistä vaihtoehdoista, joita sinulla on käytettävissäsi kotisi sisustuksen rahoittamista silmällä pitäen.

Valjasta laskuri avuksesi

Jos sinusta tuntuu hankalalta arvioida sisustuslainasi kuukausierien suuruutta ja sitä, kuinka nämä erät istuvat omaan talouteesi, kannattaa valjastaa sivustomme näppärä laskuri avuksesi! Laskurin avulla näet, kuinka lainasumman ja laina-ajan muokkaaminen vaikuttavat kuukausieriisi ja voit entistä helpommin arvioida, millaisesta lainasummasta ja millaisella laina-ajalla selviät sisustuslainasi takaisinmaksusta kunnialla. Laskuria käyttäessä kannattaa olla itselleen mahdollisimman rehellinen ja pyrkiä jättämään omaan kuukausibudjettiin myös jonkin verran pelivaraa mahdollisten ikävien taloudellisten yllätysten varalle. Älä siis vedä budjettiasi liian tiukaksi, mutta älä myöskään pidennä laina-aikaa perusteetta liian pitkäksi, sillä tällöin maksat lainastasi ylimääräisiä korkoja ja muita kuluja. Vaikka laskurimme onkin oivallinen apulainen, muistathan myös, että tässä vaiheessa sen antamat luvut ovat vain arvioita ja lopulliset summat sinun tulee aina tarkistaa saamistasi lainatarjouksista ennen tarjouksen hyväksymistä!

kilpailuta sisustuslaina

Miksi sisustusunelmien toteutus kannattaa?

Monelle on suuri kynnys toteuttaa sisustusunelmiaan lainarahalla, mutta sisustusunelmien toteutus kannattaa niin monesta eri syystä, että sisustuslainan ottaminen ei ehkä lopulta tunnukaan kovin kaukaiselta vaihtoehdolta. Ensinnäkin kodin sisustaminen "oman näköiseksi" ja omaa sisustussilmää miellyttäväksi lisää kodin viihtyisyyttä ja auttaa rentoutumaan. Kotia ei turhaan kutsuta ihmisen turvasatamaksi, ja jotta tämä turvasatama ajaisi asiansa mahdollisimman hyvin, kannattaa sen visuaalisuuteen ehdottomasti panostaa. Nykyinen työ- ja opiskeluelämä on sen verran hektistä, että rentouttavalle turvasatamalle on todella tarvetta ja levon merkitys on entistä tärkeämpi!

Voit hakea sivustomme kautta myös melko pientä, 2 000 euron, sisustuslainaa, jolloin sinun ei ole välttämätöntä sitoutua kovin suureen lainasummaan tai kovin pitkään laina-aikaan. Voit laskea sivustomme laskurin avulla, millaisia kuukausieriä tästä lainasummasta muodostuisi ja arvioida tämän jälkeen, mahtuisivatko nämä lainaerät kuukausibudjettiisi. Jo 2 000 eurolla voi saada yllättävän suuria tuloksia aikaan – etenkin, jos käyttää mielikuvitustaan ja seuraa sisustuskauppojen alennuksia haukan lailla. Jo uudet verhot, sisustustyynyt ja muut raikkaat sisustustekstiilit muuttavat kodin ulkonäköä yllättävän paljon, ellei sinulla ole juuri nyt varaa sen suurempaan sisustusremonttiin. Myös tapetoidut tehosteseinät ovat näppärä ja melko edullinen tapa tuoda kotiin ihan uutta ilmettä! Toisaalta sisustuslainamme venyy myös suurempienkin sisustusprojektien toteuttamiseen – aina 70 000 euroon saakka. Myös laina-aika joustaa tilanteesi ja tarpeidesi mukaan yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen saakka.

Yhä useampi meistä on alkanut koronaepidemian myötä suosia etätöitä, jolloin on tärkeää, että kotoa löytyy viihtyisä ja käytännöllinen työpiste tai -huone. Työpisteen ergonomiaan on tärkeää kiinnittää huomiota, sillä hyvä työasento auttaa pitämään sinut kunnossa ja jaksamaan pitkiäkin työpäiviä liiemmin väsymättä. Ergonomian lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota tilan optimaaliseen valaistukseen. Panostamalla työpisteen sisustukseen panostat samalla itseesi ja omaan hyvinvointiisi – eikä tällaiselle panostukselle oikein voi edes asettaa hintalappua!

Parhaimmillaan oman työhuoneen tai työpisteen sisustukseen panostaminen säästää tulevaisuudessa itse itsensä takaisin, kun et hyvän ergonomian takia joudu ravaamaan hieronnassa tai ottamaan sairaslomaa kipeytyneiden lihasten takia, etkä joudu hankkimaan silmälaseja siitä syystä, että olet työskennellyt huonossa valaistuksessa ja rasittanut silmiäsi tarpeettomasti. Jos siis työpisteesi tai -huoneesi kaipaa jo kipeästi päivitystä, kannattaa täyttää lainahakemuksemme matalalla kynnyksellä ja katsoa, millaista sisustuslainaa juuri sinä voisit yhteistyökumppaneiltamme saada!

Sisustusunelmien toteuttaminen kannattaa myös siinä vaiheessa, kun koti on tarkoitus myydä. Sisustamalla koti näyttäväksi voit nimittäin nostaa sen myyntihintaa ja tehdä siitä potentiaalisten ostajien keskuudessa entistä houkuttelevamman kohteen. Hyvät myyntikuvat ovat tärkeä keino mainostaa myytävää kohdetta ja kuvia otettaessa kodin stailaaminen mahdollisimman myyväksi on tärkeää. Stailaamisen voi tehdä yllättävän edullisesti ja edullisia stailausvinkkejä löytyy esimerkiksi monista sisustusalan blogeista. Kun vanha kotisi on myyty, voit tietenkin ottaa esimerkiksi stailaamisessa käyttämäsi sisustustekstiilit mukaasi uuteen kotiisi. Tällaiseenkin projektiin voi hyvin riittää jo muutaman tuhannen sisustuslaina.

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainoista

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Remonttilainaa voi hakea 2000 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit siis hakea lainaa remontoimiseen, jopa 70 000€. Remonttilainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Onko remonttilaina asuntolainaa?

Ei. Remonttilaina ja asuntolaina ovat lähes aina kaksi eri lainaa. Joissain tapauksissa remonttilaina on mahdollista yhdistää asuntolainaan asunnon oston yhteydessä. Yleensä kuitenkin remonttilaina on erillinen joko vakuudeton tai vakuudellinen laina, joka käytetään remontointiin.

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

Yleensä remonttilainaa käytetään nimensä mukaisesti remontointiin. Yleensä remontoitava kohden on omistusasunto tai kesämökki. Remonttilainaa.com -palvelun kautta haettua remonttilainaa voi käyttää myös remontoimisen lisäksi mihin tahansa muihin menoihin. Yleisimpiä remonttilainojen käyttökohteita remontoinnin lisäksi ovat kodin sisustus esineiden ja huonekalujen hankinta sekä erilaisten kodinkoneiden ja tietotekniikan hankinta 

Voiko asuntolainaa käyttää remontointiin?

Useimmissa tapauksissa tämä ei ole mahdollista, mutta joissain tapauksissa on mahdollista saada remonttilaina asuntolainan yhteyteen

Tarvitaanko remonttilainalle vakuuksia?

Ei tarvita. Voit hakea Palvelumme kautta remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta remonttilainaa voi hakea Palvelumme kautta jopa 70 000€.

Miten remonttilainan korko määräytyy?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa 2000€ - 70 000€ asti. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Remonttilainojen korot vaihtelevat 4,19% - 20% välillä. Lainan korko määräytyy aina hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan. Mikäli sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti aikaisemmin, on hyvin todennäköistä, että voit saada remonttilainan erittäin edullisella korolla. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakijan takaisinmaksukykyä, jonka perusteella lainan korko määräytyy. Täyttämällä lainahakemuksen Palvelussamme, saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit vertailla tarjottuja lainoja ja valita parhaan lainan sinun tarpeisiisi. 

hae remonttilainaa

Etsitkö edullista remonttilainaa?

Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja hae 100€ - 70 000€ rermonttilainaa. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti!