Sisustuslaina - Kilpailuta lainaa sisustamiseen!

Hae sisustuslainaa nyt ja toteuta sisustusunelmasi. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Kilpailuta sisustuslaina nopeasti ja helposti

Jo pelkkä ajatuskin sisustuslainan kilpailuttamisesta saattaa nostaa hien pintaan, jos aiot hoitaa kilpailutuksen itse henkilökohtaisesti yksi pankki tai rahoituslaitos kerrallaan. Tällainen prosessi vie valtavasti aikaa ja vaatii melkoisen paljon alan tuntemusta. Lisäksi moni innokas sisustaja voi jopa kokea henkilökohtaiset lainaneuvottelut stressaavina ja epämiellyttävinä. Onneksi on kuitenkin olemassa toinenkin vaihtoehto, joka auttaa sinua hoitamaan sisustuslainasi kilpailuttamisen käden käänteessä miellyttävästi ja intiimisti vaikka omalta kotisohvaltasi käsin. Kerromme seuraavaksi, kuinka homma hoituu käden käänteessä uuden lainasivustomme avulla.

Lainasivustomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea 100 -70 000 euron suuruista vakuudetonta sisustuslainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainojen korkokin on maltillinen, jopa ainoastaan 4,19 prosenttia. Sivustomme kautta on siis mahdollista löytää paras ja halvin mahdollinen sisustuslaina – ja mikä parasta, koko hakuprosessi on hoidettu käden käänteessä, sillä täyttämällä ainoastaan yhden verkosta löytyvän lainahakemuksen saat sisustuslainatarjouksia yli 30 pankilta sekä muilta rahoituslaitoksilta. Sinun ei siis tarvitse ottaa yhteyttä yli 30:een eri tahoon itse, vaan sivustomme hoitaa työn puolestasi. Tiiviiden ja asiantuntevien verkostojemme ansiosta tähän ei mene kauaa, vaan kilpailutus on nopeasti tehty ja pääset pian valitsemaan parhaan tarjouksen päältä!

Kannattaa myös muistaa, että täyttäessäsi näppärän lainahakemuksemme et vielä sitoudu ottamaan sisustuslainaa kauttamme. Tästä syystä lainahakemuksen täyttämisen voi tehdä matalalla kynnyksellä, sillä et myöskään maksa sisustuslainan hakemisesta mitään. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken kallisarvoista aikaasi, mutta tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää markkinoiden halvin sisustuslaina!

Miksi sisustuslaina kannattaa kilpailuttaa?

Sisustuslainan kilpailuttaminen on ehdottoman tärkeää. Olisi nimittäin melkoisen välinpitämätöntä tarttua ensimmäiseen mahdolliseen lainatarjoukseen, jonka ehdot voivat olla kaikkea muuta kuin hyvät. Kun kilpailutat sisustuslainat, voit säästää jopa satoja euroja, ja sisustusintoilija varmasti keksii näille sadoille euroille parempaakin käyttöä kuin liian korkeat korot ja muut lainanhoitokulut!

Sisustuslainan kilpailuttaminen sivustomme kautta ei maksa sinulle mitään, etkä myöskään sitoudu mihinkään vielä siinä vaiheessa, kun täytät ja lähetät sivustomme lainahakemuksen. Kilpailuttamisen kautta saat eteesi laajan kattauksen niistä vaihtoehdoista, joita sinulla on käytettävissäsi kotisi sisustuksen rahoittamista silmällä pitäen.

Valjasta laskuri avuksesi

Jos sinusta tuntuu hankalalta arvioida sisustuslainasi kuukausierien suuruutta ja sitä, kuinka nämä erät istuvat omaan talouteesi, kannattaa valjastaa sivustomme näppärä laskuri avuksesi! Laskurin avulla näet, kuinka lainasumman ja laina-ajan muokkaaminen vaikuttavat kuukausieriisi ja voit entistä helpommin arvioida, millaisesta lainasummasta ja millaisella laina-ajalla selviät sisustuslainasi takaisinmaksusta kunnialla. Laskuria käyttäessä kannattaa olla itselleen mahdollisimman rehellinen ja pyrkiä jättämään omaan kuukausibudjettiin myös jonkin verran pelivaraa mahdollisten ikävien taloudellisten yllätysten varalle. Älä siis vedä budjettiasi liian tiukaksi, mutta älä myöskään pidennä laina-aikaa perusteetta liian pitkäksi, sillä tällöin maksat lainastasi ylimääräisiä korkoja ja muita kuluja. Vaikka laskurimme onkin oivallinen apulainen, muistathan myös, että tässä vaiheessa sen antamat luvut ovat vain arvioita ja lopulliset summat sinun tulee aina tarkistaa saamistasi lainatarjouksista ennen tarjouksen hyväksymistä!

Miksi sisustusunelmien toteutus kannattaa?

Monelle on suuri kynnys toteuttaa sisustusunelmiaan lainarahalla, mutta sisustusunelmien toteutus kannattaa niin monesta eri syystä, että sisustuslainan ottaminen ei ehkä lopulta tunnukaan kovin kaukaiselta vaihtoehdolta. Ensinnäkin kodin sisustaminen “oman näköiseksi” ja omaa sisustussilmää miellyttäväksi lisää kodin viihtyisyyttä ja auttaa rentoutumaan. Kotia ei turhaan kutsuta ihmisen turvasatamaksi, ja jotta tämä turvasatama ajaisi asiansa mahdollisimman hyvin, kannattaa sen visuaalisuuteen ehdottomasti panostaa. Nykyinen työ- ja opiskeluelämä on sen verran hektistä, että rentouttavalle turvasatamalle on todella tarvetta ja levon merkitys on entistä tärkeämpi!

Voit hakea sivustomme kautta myös melko pientä, 2 000 euron, sisustuslainaa, jolloin sinun ei ole välttämätöntä sitoutua kovin suureen lainasummaan tai kovin pitkään laina-aikaan. Voit laskea sivustomme laskurin avulla, millaisia kuukausieriä tästä lainasummasta muodostuisi ja arvioida tämän jälkeen, mahtuisivatko nämä lainaerät kuukausibudjettiisi. Jo 2 000 eurolla voi saada yllättävän suuria tuloksia aikaan – etenkin, jos käyttää mielikuvitustaan ja seuraa sisustuskauppojen alennuksia haukan lailla. Jo uudet verhot, sisustustyynyt ja muut raikkaat sisustustekstiilit muuttavat kodin ulkonäköä yllättävän paljon, ellei sinulla ole juuri nyt varaa sen suurempaan sisustusremonttiin. Myös tapetoidut tehosteseinät ovat näppärä ja melko edullinen tapa tuoda kotiin ihan uutta ilmettä! Toisaalta sisustuslainamme venyy myös suurempienkin sisustusprojektien toteuttamiseen – aina 70 000 euroon saakka. Myös laina-aika joustaa tilanteesi ja tarpeidesi mukaan yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen saakka.

Yhä useampi meistä on alkanut koronaepidemian myötä suosia etätöitä, jolloin on tärkeää, että kotoa löytyy viihtyisä ja käytännöllinen työpiste tai -huone. Työpisteen ergonomiaan on tärkeää kiinnittää huomiota, sillä hyvä työasento auttaa pitämään sinut kunnossa ja jaksamaan pitkiäkin työpäiviä liiemmin väsymättä. Ergonomian lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota tilan optimaaliseen valaistukseen. Panostamalla työpisteen sisustukseen panostat samalla itseesi ja omaan hyvinvointiisi – eikä tällaiselle panostukselle oikein voi edes asettaa hintalappua!

Parhaimmillaan oman työhuoneen tai työpisteen sisustukseen panostaminen säästää tulevaisuudessa itse itsensä takaisin, kun et hyvän ergonomian takia joudu ravaamaan hieronnassa tai ottamaan sairaslomaa kipeytyneiden lihasten takia, etkä joudu hankkimaan silmälaseja siitä syystä, että olet työskennellyt huonossa valaistuksessa ja rasittanut silmiäsi tarpeettomasti. Jos siis työpisteesi tai -huoneesi kaipaa jo kipeästi päivitystä, kannattaa täyttää lainahakemuksemme matalalla kynnyksellä ja katsoa, millaista sisustuslainaa juuri sinä voisit yhteistyökumppaneiltamme saada!

Sisustusunelmien toteuttaminen kannattaa myös siinä vaiheessa, kun koti on tarkoitus myydä. Sisustamalla koti näyttäväksi voit nimittäin nostaa sen myyntihintaa ja tehdä siitä potentiaalisten ostajien keskuudessa entistä houkuttelevamman kohteen. Hyvät myyntikuvat ovat tärkeä keino mainostaa myytävää kohdetta ja kuvia otettaessa kodin stailaaminen mahdollisimman myyväksi on tärkeää. Stailaamisen voi tehdä yllättävän edullisesti ja edullisia stailausvinkkejä löytyy esimerkiksi monista sisustusalan blogeista. Kun vanha kotisi on myyty, voit tietenkin ottaa esimerkiksi stailaamisessa käyttämäsi sisustustekstiilit mukaasi uuteen kotiisi. Tällaiseenkin projektiin voi hyvin riittää jo muutaman tuhannen sisustuslaina.