Kilpailuta peruskorjauslaina helposti ja nopeasti

Hae lainaa asunnon peruskorjaukseen. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luottolaitosta yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Remonttilainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Remonttilainaa.comin yhteistyökumppani.

Näin kilpailutat remonttilainat

täytä lainahakemus

1. Täytä hakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainoja

Saat useita tarjouksia. Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia.

valitse paras tarjous

3. Valitse paras laina

Valitse sinulle sopivin remonttilaina ja nosta rahat tilillesi.

Remonttilainaa kokemuksia Taru-min
Taru

40 vuotta - Mikkeli

"Remonttilaina järjestyi nopeasti ja koko prosessi oli yksinkertainen ja toimiva. Kaksion täydellinen pintaremontti rahoitettiin remonttilainalla edullisesti. Suosittelen."

Remonttilainaa kokemuksia Mika-min
Mika

37 vuotta - Turku

"Kylpyhuoneremontin saatiin tehtyä vihdoin ja viimein. Remonttilaina mahdollisti vanhan kylpyhuoneen uudistamisen edullisesti. Yllätyin edullisista lainatarjouksista."

remonttilainaa kokemuksia Jarmo-min
Jarmo

53 vuotta - Kajaani

"Hieman epäilin koko palvelua etukäteen, mutta yllätyin positiivisesti sen toiminnasta. Laina järjestyi nopeasti ja remonttilainojen vertailu oli selkeä ja helppoa."

peruskorjauslaina

Onko asuntosi peruskorjauksen tarpeessa ja etsit mahdollisimman edullista remppalainaa? Tällöin peruskorjauslaina on hyvä ratkaisu, kunhan vain muistat kilpailuttaa sen ammattimaisesti mahdollisimman edullisen lainatarjouksen saadaksesi. Peruskorjauslainan kilpailuttaminen saattaa ensiksi kuulostaa isolta urakalta, mutta sitä sen ei suinkaan tarvitse olla, sillä olemme luoneet näppärän lainasivuston juuri sinua ja tällaisia tilanteita varten!

Sivuston avulla löydät parhaan ja edullisimman mahdollisen peruskorjauslainan helposti ja nopeasti ilman laina-alan tuntemusta! Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää tästä upeasta mahdollisuudesta, kannattaa napata tähän artikkeliin kootut peruskorjauslainan kilpailuttamiseen liittyvät vinkit talteen ja etsiä juuri sinulle parhaiten sopiva remppalaina!

Peruskorjauslainan kilpailuttaminen nopealla otteella

Peruskorjauslaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, sillä niin voi säästää useita satasia! Jo sana kilpailuttaminen saattaa kuitenkin nostaa hien pintaan, jos ajattelet vanhanaikaista tapaa kilpailuttaa lainatarjoukset pankkeja ja muita rahoituslaitoksia henkilökohtaisesti kiertelemällä. Monelle jo pelkästään henkilökohtaiset tapaamiset lainoista päättävän henkilön tai henkilöiden kanssa nostavat reippaasti kynnystä hakea lainaa ja saattavat jopa aiheuttaa kodin peruskorjauksen lykkääntymisen tai peruuntumisen.

Onneksi sinun ei enää tarvitse kierrellä itse henkilökohtaisesti pankkeja ja muita rahoituslaitoksia voidaksesi kilpailuttaa lainatarjouksesi. Kilpailutettu peruskorjauslaina löytyy nimittäin näppärästi sivustomme kautta eikä tähän kulu juurikaan kallisarvoista aikaasi, vaan voit rahan säästämisen lisäksi säästää samalla myös aikaasi! Voit nimittäin saada useita peruskorjauslainatarjouksia täyttämällä vain yhden lainahakemuksen! Aikaa yhden hakemuksen täyttämiseen ei kulu juuri muutamaa minuuttia kauemmin ja tämänkin voit tehdä netin kautta, vaikka omalta kotisohvaltasi käsin - juuri silloin, kun sinulla parhaiten sopii! Jos kilpailuttaisit itse henkilökohtaisesti peruskorjauslainasi yli 30 eri pankin ja muun rahoituslaitoksen kesken, veisi tämä todella paljon aikaa ja aiheuttaisi helposti harmaita hiuksia, mutta kun jätät kilpailutusprosessin meidän huoleksemme, säästyt monelta harmilta ja hoidat homman nopeasti ja näppärästi vain muutamalla klikkauksella. Tästä huolimatta lopullinen päätösvalta jää aina sinulle itsellesi ja voit halutessasi myös päättää, ettet sittenkään halua sitoutua kauttamme saamaasi lainatarjoukseen. Pallo on siis sinulla koko prosessin ajan!

Miksi peruskorjauslaina kannattaa kilpailuttaa?

On erittäin tärkeää kilpailuttaa oma peruskorjauslaina. Voit nimittäin säästää lainasi kilpailuttamalla yllättävän paljon rahaa. Vain kilpailuttamalla on mahdollista löytää se kaikista paras ja edullisin peruskorjauslaina. Kyse voi olla jopa satojen eurojen säästöstä ja keksit varmasti noille rahoille parempaakin käyttöä kuin ylimääräisten lainakulujen pulittaminen! Lisäksi lainojen kilpailuttaminen on nykyään niin helppoa ja nopeaa, ettei kilpailuttamista kannata missään tapauksessa jättää väliin. Kilpailuttaminen kannattaa siinäkin mielessä, ettet sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainasivustoltamme löytyvän lainahakemuksen. Voit nimittäin täysin vapaasti päättää vielä lainatarjoukset saatuasi ja niitä vertailtuasi, haluatko sitoutua ja hyväksyä lainatarjouksen tai halutessasi luopua siitä. Sinulle ei myöskään aiheudu tästä mitään kuluja!

Kuinka homma toimii?

Asunnon peruskorjauslaina on helppo löytää ja kilpailuttaa uuden lainasivustomme kautta. Voit hakea peruskorjauslainaa kauttamme 100 eurosta 70 000 euroon ilman vakuuksia tai takaajia. Ilmoita siis hakemuksessasi ensiksi tarvitsemasi lainasumma. Pyri valitsemaan mahdollisimman optimaalinen lainasumma ja välttämään peruskorjauslainan ali- tai ylimitoittamista. Tämän jälkeen voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan, joka voi vaihdella yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen. Pyri jälleen valitsemaan sinulle sopivin vaihtoehto ja arvioimaan aika mahdollisimman tarkasti. Laina-ajan alimitoittaminen johtaa nimittäin helposti siihen, että ajat itsesi helposti taloudellisiin vaikeuksiin, etkä saakaan peruskorjauslainasi maksueriä maksettua sovitusti ja määräajassa. Jos taas ylimitoitat peruskorjauslainasi laina-ajan, maksat lainasta turhia korkoja ja muita kuluja.

Lähetä hakemus

Kun lainahakemus on valmis, voit lähettää sen meille ja aloitamme lainan kilpailutuksen puolestasi. Voit itse ottaa tässä vaiheessa rennosti ja odotella kaikessa rauhassa peruskorjauslainatarjouksia. Kovin kauaa sinun ei kuitenkaan tarvitse odotella, sillä nopeus on valttimme! Teemme tiivistä yhteistyötä yli 30 eri pankin ja muun rahoituslaitoksen kanssa, mikä mahdollistaa lainojen nopean ja tehokkaan kilpailutusprosessin.

Vertaile tarjouksia

Saatuasi erilaisia remppalainatarjouksia, tutustu niihin huolellisesti ja vertaile eri lainatarjousten ehtoja ja kuluja. Yleensä tässä vaiheessa se kaikista paras asunnon peruskorjauslaina alkaa pian erottua joukosta edukseen ja lopullisen valinnan tekeminen on yleensä lopulta melko helppoa. Muistathan, että lainahakemuksen tehdessäsi et ole vielä sitoutunut mihinkään, joten sinulla on vielä tässä vaiheessa mahdollisuus myös perääntyä lainan ottamisesta! Olemme kuitenkin kilpailuttaneet lainatarjoukset niin tehokkaasti, ettemme usko, että näin käy!

Valitse sopivin laina

Kun olet valinnut saamiesi tarjousten joukosta mikä peruskorjauslaina sopii sinulle parhaiten, ilmoita valinnastasi mahdollisimman pian, jotta sopimusasiat saadaan kuntoon. Tämän jälkeen remppalaina maksetaan nopeasti tilillesi ja pääset toteuttamaan unelmiesi remontin!

Remonttilaina asuntolainan yhteyteen

Jos sinulla on jo asuntolainaa, saatat miettiä, voisitko saada peruskorjauslainan asuntolainan yhteyteen. Tämä on mahdollista valitsemalla yhdistelylainan, jossa yhdistetään peruskorjauslaina ja asuntolaina, jolloin maksat jatkossa vain yhden lainan korot ja kulut, vaikka sinulla onkin lainaa sekä asunnon ostoa että remppaa varten. Näppärää, vai mitä? Yhdistelylaina onkin suosittu tapa säästää niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin sellaisissa kotitalouksissa, joissa on useita erillisiä lainoja. Kun hoidettavana on vain yhden lainan takaisinmaksuerät, on näistä eristä huolehtiminen huomattavasti helpompaa kuin useiden erillisten lainojen takaisin maksusta huolehtiminen. Samalla on tavallista yksinkertaisempaa seurata oman talouden tilannetta. Valitettavasti läheskään kaikissa tapauksissa asuntolainan ja peruskorjauslainan yhdistäminen yhdeksi lainaksi ei ole mahdollista.

Entäpä remonttilaina verotus ja korot?

Myös remonttilainan verotus kiinnostaa varmasti sinua, jos olet tekemässä remppaa ja haluat säästää sen kuluissa. Tähän asiaan kannattaakin perehtyä, sillä näin tekemällä sinulla on oivallinen mahdollisuus säästää rahaa. Voit nimittäin vähentää verotuksessasi peruskorjauslainasi korot, jos laina on otettu vakituisen asuntosi peruskorjaukseen. Sama korkojen vähennysoikeus koskee lainaa, joka on otettu vakituisen asunnon hankkimiseksi. Korkojen vähennettävä osuus vaihtelee hieman vuosittain, esimerkiksi vuonna 2021 oli mahdollista vähentää 10 prosenttia koroista ja vuonna 2022 viisi prosenttia koroista oli vähennyskelpoisia. Etenkin suuren remonttilainan kohdalla tämä on merkittävä etu, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Kauttamme haettavien lainojen korot ovat alkaen 4,19 %.

remppalaina

Uudista kotisi ilme remonttilainalla

Jos vielä emmit remonttilainan ottamista, kannattaa miettiä, kuinka monin eri tavoin peruskorjauslaina hyödyttää sinua. Ensinnäkin asunnon arvo nousee, kun se päivitetään vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Jos olet myymässä asuntoasi, voit remonttilainan avulla saada asunnostasi entistä paremman myyntihinnan. Toiseksi remontti nostaa asunnon viihtyisyyttä. Kulahtanut keittiö tai repsahtanut kylpyhuone ei tunnu kovin kutsuvalta ja saa helposti koko asunnon näyttämään vanhanaikaiselta. Kodin nuutunut ilme tarttuu helposti sen asukkaisiin eikä epäesteettisessä kodissa ole kovin kiva viettää aikaa. Kun kodin pinnat tai sisustus uusitaan, saa koti nopeasti uuden, päivitetyn ilmeen ja kodissa on entistä mukavampaa viettää aikaa ja rentoutua. Parannukselle on hankala edes laskea rahallista arvoa!

Parhaimmillaan onnistunut remontti voi jopa perua muuttoaikeesi, kun huomaatkin, että kodista tulee entistä toimivampi ja raikkaampi remontin myötä. Ilman remonttilainaa monen remonttiunelmat jäävät kuitenkin valitettavasti kokonaan toteuttamatta tai siirtyvät hamaan tulevaisuuteen, sillä vain harvalta meistä löytyy pankkitililtä tuhansia tai kymmeniä tuhansia käytettäväksi remonttiin. Juuri tästä syystä kannattaakin täyttää lainasivustoltamme löytyvä lainahakemus matalalla kynnyksellä ja huomaat varmasti, että löydät kauttamme juuri sinulle ja sinun kotiisi sekä sinun remonttiunelmiisi sopivan remonttilainatarjouksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainoista

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Remonttilainaa voi hakea 2000 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit siis hakea lainaa remontoimiseen, jopa 70 000€. Remonttilainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Onko remonttilaina asuntolainaa?

Ei. Remonttilaina ja asuntolaina ovat lähes aina kaksi eri lainaa. Joissain tapauksissa remonttilaina on mahdollista yhdistää asuntolainaan asunnon oston yhteydessä. Yleensä kuitenkin remonttilaina on erillinen joko vakuudeton tai vakuudellinen laina, joka käytetään remontointiin.

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

Yleensä remonttilainaa käytetään nimensä mukaisesti remontointiin. Yleensä remontoitava kohden on omistusasunto tai kesämökki. Remonttilainaa.com -palvelun kautta haettua remonttilainaa voi käyttää myös remontoimisen lisäksi mihin tahansa muihin menoihin. Yleisimpiä remonttilainojen käyttökohteita remontoinnin lisäksi ovat kodin sisustus esineiden ja huonekalujen hankinta sekä erilaisten kodinkoneiden ja tietotekniikan hankinta 

Voiko asuntolainaa käyttää remontointiin?

Useimmissa tapauksissa tämä ei ole mahdollista, mutta joissain tapauksissa on mahdollista saada remonttilaina asuntolainan yhteyteen

Tarvitaanko remonttilainalle vakuuksia?

Ei tarvita. Voit hakea Palvelumme kautta remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta remonttilainaa voi hakea Palvelumme kautta jopa 70 000€.

Miten remonttilainan korko määräytyy?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa 2000€ - 70 000€ asti. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Remonttilainojen korot vaihtelevat 4,19% - 20% välillä. Lainan korko määräytyy aina hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan. Mikäli sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti aikaisemmin, on hyvin todennäköistä, että voit saada remonttilainan erittäin edullisella korolla. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakijan takaisinmaksukykyä, jonka perusteella lainan korko määräytyy. Täyttämällä lainahakemuksen Palvelussamme, saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit vertailla tarjottuja lainoja ja valita parhaan lainan sinun tarpeisiisi. 

hae remonttilainaa

Etsitkö edullista remonttilainaa?

Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja hae 100€ - 70 000€ rermonttilainaa. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti!