Remonttilaina asuntolainan yhteydessä - Onko se mahdollista?

Voit kilpailuttaa remonttilainan asuntolainan yhteydessä. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Kilpailuta remonttilaina asuntolainan yhteydessä

Näppärän lainasivustomme avulla on erittäin näppärää kilpailuttaa erilaiset remonttilainat. Sivustomme kautta asiakkaillamme on mahdollisuus hakea 1-15 vuoden maksuajalla 100-70 000 euroa remonttilainaa. Remonttilaina on tietyin ehdoin mahdollista sisällyttää myös asuntolainan yhteyteen. Ehtona on yleensä se, että remonttilaina käytetään asunnon peruskorjaukseen. Muissa tapauksissa remonttilaina on yleensä erillinen joko vakuudellinen tai vakuudeton laina. Sivustomme kautta voit hakea vakuudetonta remonttilainaa, mikäli siis haluat remonttilainan asuntolainan yhteyteen, suosittelemme kysymään asiaa omasta pankistasi. Asuntolainan ja remonttilainan yhdistäminen yhdistelylainaksi on joissain tapauksissa hyvin järkevää, mutta se välttämättä sovi kaikille.

Kun sinulla on asuntolainan yhteydessä remonttilaina, maksat kahden lainan korkojen ja kulujen sijaan ainoastaan yhden lainan korot ja kulut. Samalla sinun on entistä helpompaa seurata omaa taloudellista tilannettasi ja lainan maksutilannetta. Monelle yhdistelylaina onkin oivallinen mahdollisuus vähentää lainanoton mukanaan tuomaa stressiä, ja jo tämä on oivallinen syy hakea remonttilaina osaksi asuntolainaa – puhumattakaan siitä, kuinka paljon rahaa yhdistelylaina säästää!

Kun haet vakuudetonta remonttilainaa sivustomme kautta, voi lainasi korko olla niinkin alhainen kuin 4,19 prosenttia. Täyttämällä sivultamme löytyvän lainahakemuksen, kilpailutamme remonttilainasi yli 30 pankin ja luottolaitoksen kesken. Tällä tavalla varmistamme parhaat tarjoukset ja alhaiset korot. Jos kuitenkin haluat remonttilainan asuntolainasi yhteyteen, suosittelemme kysymään asiaan omasta pankistasi.

Kuinka kilpailutus tapahtuu?

Yksittäisen remonttilainan kilpailuttaminen onnistuu nopeasti ja näppärästi lainasivustomme kautta – olipa kyseessä sitten talon peruskorjaus tai remonttilaina kotiin, joka on ostettu jo aiemmin. Päästäksesi alkuun sinun tarvitsee ainoastaan täyttää sivustoltamme löytyvä lainahakemus. Homma on hoidettu parissa minuutissa, ja tällä parin minuutin työllä saat mahdollisuuden kilpailuttaa remonttilainatarjouksesi yli 30 yhteistyökumppanimme kautta. Mukana on niin eri pankkeja kuin muitakin rahoituslaitoksia, joten voit olla varma siitä, että kilpailutus hoituu alan rautaisten ammattilaisten toimesta ja saat asiallisia lainatarjouksia.

Lainatarjoukset lähetetään nopealla aikataululla sähköpostiisi, minkä jälkeen kannattaa käyttää riittävästi aikaa niihin tutustumiseen ja niiden vertailuun. Vertaile eri tarjousten ehtoja ja kuluja ja pohdi tarkkaan, mikä tarjouksista on paras vaihtoehto juuri sinulle! Päätöksen tehtyäsi ota yhteyttä luotontarjoajaan ja lyö sopimus lukkoon. Lainasumma kilahtaa pian tilillesi ja voit aloittaa remonttiunelmiesi toteuttamisen – olipa kyse sitten pienestä tai hieman suuremmasta remonttitarpeesta. Jo melko pienellä, 2 000 euron remonttilainalla pääsee kivasti alkuun ja voi muuttaa asunnon ilmettä yllättävänkin paljon, mutta jos remonttitarpeesi on suuri, joustaa lainasumma aina 70 000 euroon saakka – ja mikä parasta, jopa näin suurta lainaa asunnon remonttiin on mahdollista hakea ilman vakuuksia!

Kannattaako remonttilaina?

Saatat vielä pohtia, kannattaako remonttilaina todella. Kodin remontti kannattaa etenkin kahdesta syystä. Ensinnäkin se voi nostaa kodin viihtyisyyttä ja toimivuutta merkittävällä tavalla. Tällaisille ominaisuuksille ei oikein voi edes asettaa hintalappua, sillä elämän tärkeimmät asiat eivät ole rahassa mitattavia. Toiseksi hyvin tehty remontti nostaa kotisi rahallista arvoa ja auttaa pitämään sen kunnossa. Joskus remontti kannattaakin tehdä etenkin siinä vaiheessa, kun koti on menossa myyntiin. Asunnon remonttilaina voi nimittäin nostaa sen myyntihintaa, minkä lisäksi se voi tehdä asunnosta entistä kiinnostavamman myyntikohteen, mikä taas auttaa asuntoa erottumaan muiden myytävien kohteiden joukosta ja voi jopa nopeuttaa sen myyntiä. Esimerkiksi kodin keittiön tai kylpyhuoneen päivitys on suuri face lift koko asunnolle ja voi nostaa esimerkiksi 1970-luvun alkuperäisessä kunnossaan olevan asunnon vastaamaan jälleen tämän päivän tarpeita.

Jos aiot valita asuntolaina plus remonttilaina -vaihtoehdon esimerkiksi yhdistämällä asuntolainasi remonttilainaan valitsemalla itsellesi yhdistelylainan kahden erillisen lainan sijaan, säästät jatkossa lainojen koroissa ja kuluissa. Samalla voit säästää itseäsi kahden erillisen lainan aiheuttamalta stressiltä, minkä lisäksi säästät toki myös aikaasi. Asuntolaina plus remonttilaina -yhdistelylaina onkin monessa tilanteessa erityisen järkevä valinta, jonka avulla voit säästää yllättävän paljon rahaa!