Remonttilaina Danske Bankista ei välttämättä ole halvin vaihtoehto

Remonttilaina Danske Bankista voi olla yllättävän kallis. Kilpailuta remonttilainat nyt ilmaiseksi. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luottolaitosta yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Remonttilainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Remonttilainaa.comin yhteistyökumppani.

Näin kilpailutat remonttilainat

täytä lainahakemus

1. Täytä hakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainoja

Saat useita tarjouksia. Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia.

valitse paras tarjous

3. Valitse paras laina

Valitse sinulle sopivin remonttilaina ja nosta rahat tilillesi.

Remonttilainaa kokemuksia Taru-min
Taru

40 vuotta - Mikkeli

"Remonttilaina järjestyi nopeasti ja koko prosessi oli yksinkertainen ja toimiva. Kaksion täydellinen pintaremontti rahoitettiin remonttilainalla edullisesti. Suosittelen."

Remonttilainaa kokemuksia Mika-min
Mika

37 vuotta - Turku

"Kylpyhuoneremontin saatiin tehtyä vihdoin ja viimein. Remonttilaina mahdollisti vanhan kylpyhuoneen uudistamisen edullisesti. Yllätyin edullisista lainatarjouksista."

remonttilainaa kokemuksia Jarmo-min
Jarmo

53 vuotta - Kajaani

"Hieman epäilin koko palvelua etukäteen, mutta yllätyin positiivisesti sen toiminnasta. Laina järjestyi nopeasti ja remonttilainojen vertailu oli selkeä ja helppoa."

Remonttilaina Danske

Etsitkö parasta mahdollista remonttilainaa? Kiinnostaako Danske Bank remonttilaina sinua aivan erityisesti? Lue tästä artikkelista, mistä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon etsiessäsi itsellesi edullisinta remonttilainaa ja kuinka kilpailutat remonttilainat, mukaan lukien remonttilaina danske.

Kilpailuta remonttilaina danske

Onko Danske Bank oma pankkisi ja aiotko ottaa remonttilainasi sen kautta? Danske bank remonttilaina on varmasti hyvä vaihtoehto, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättä aina se kaikista halvin ja paras vaihtoehto juuri sinun tilanteeseesi. Juuri tästä syystä onkin niin tärkeää kilpailuttaa danske remonttilaina ennen sopimuksen lukkoon lyömistä. Tämä on onneksi helposti tehty, sillä sivustomme kautta voit hakea ja kilpailuttaa remonttilainasi 100 eurosta aina 70 000 euroon. Näin näet, yltääkö danskebank remonttilaina kilpailutuksen voittajaksi ja kannattaako sinun nostaa remonttilainasi juuri Danske Bankista!

Kuinka kilpailutan remonttilainani?

Remonttilainan kilpailuttaminen on tänä päivänä äärimmäisen helppoa. Sinun ei suinkaan tarvitse pyytää remonttilainatarjouksia itse henkilökohtaisesti pankki pankilta, vaan remonttilainojen kilpailuttamiseen erikoistunut sivumme hoitaa työn puolestasi ja voit hakea sivuston kautta itsellesi parhaan ja edullisimman remonttilainan – olipa se sitten remonttilaina danske tai jokin muu vaihtoehto.

Pyöräyttääksesi remonttilainan kilpailutusprosessin käyntiin sinun tarvitsee ainoastaan täyttää sivustoltamme löytyvä yksinkertainen ja näppärä lainahakemus. Tämän jälkeen kilpailutamme hakemuksesi yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailutuksen aikana voit ottaa rennosti ja odottaa juuri sinulle räätälöityjä remonttilainatarjouksia. Kovin kauaa et joudu odottamaan, sillä saat pian sähköpostiisi lainatarjouksia, joihin voit tutustua kaikessa rauhassa. Vertaile erilaisia tarjouksia esimerkiksi niiden koron ja muiden lainaehtojen osalta, minkä jälkeen voit päättää, onko danske remonttilaina juuri sinulle se oikea vaihtoehto vai onko jokin toinen tarjous sittenkin vieläkin houkuttelevampi. Kun olet tehnyt päätöksen, on aika lyödä sopimus lukkoon ja remonttilainan lainasumma ilmestyy pian tilillesi. Pääset siis hyvin pian toteuttamaan remonttiunelmiasi!

Miksi kilpailuttaa remonttilaina danske?

Kilpailuttamalla remonttilaina dansken ja muut markkinoiden remonttilainat löydät remonttilainasi parhailla mahdollisilla ehdoilla. Näin et maksa liikaa korkoja tai muita kuluja ja voit säästää jopa satoja euroja. Remonttilainan kilpailuttaminen sivustomme kautta on maksutonta eikä siihen liity sitoumuksia, joten kilpailuttaminen kannattaa tehdä matalalla kynnyksellä. Vaikka Danske Bank olisi oma pankkisi, jonka asiakkaana olet ollut vuosikymmeniä, älä silti ryntää suin päin ottamaan remonttilainaasi Danske Bankista, vaan kilpailuta remonttilainasi!

Millaiseen tarkoitukseen remonttilaina danske sopii?

Remonttilaina danske sopii niin kodin pieniin kuin hieman suurempiinkin remonttitarpeisiin. Voit hakea kauttamme vakuudetonta remonttilainaa, joka voi olla pienimmillään 100 euroa ja suurimmillaan 70 000 euroa. Tälle välille mahtuu hyvin monen kokoisia remonttilainoja! Jo kahden tuhannen euron lainalla voi saada aikaan yllättävän suuren muutoksen kotona, jos remontin suunnittelee ja budjetoi huolellisesti. Jos sinulla on varaa ottaa hieman suurempi remonttilaina, voi danske bank remonttilaina olla yksi vaihtoehto. Isommalla lainalla voit tehdä kotona jo hieman isommankin remontin. 70 000 euron danske remonttilaina tai vakuudeton remonttilaina riittää jo melko suureenkin remonttiin, kuten keittiön tai kylpyhuoneen päivittämiseen vastaamaan tämän päivän moderneja standardeja.

danske remonttilaina

Hyödynnä remonttilainalaskuria

Pyrkiessäsi arvioimaan, kuinka suuri remonttilaina danske sopii arkiseen budjettiisi, kannattaa hyödyntää sivustomme näppärää lainalaskuria! Kun syötät laskuriin tarvitsemasi remonttilainan summan ja toivomasi laina-ajan, laskee laskuri sinulle arvioidun lainasi kuukausierän. Tämän arvion pohjalta sinun on aiempaa helpompaa hahmottaa, pystytkö varmasti maksamaan tämän kuukausierän jokaisena kuukautena sovitun laina-ajan aikana. Muistathan jättää budjettiisi myös riittävästi liikkumavaraa, jotta budjettisi kestää myös mahdolliset ikävät taloudelliset yllätykset!

Tarvittaessa voit pidentää laina-aikaa, jolloin laskuri laskee, kuinka laina-ajan pidentäminen vaikuttaa lainasi kuukausierään. Jos tämäkään ei vielä auta, kannattaa harkita, voisiko lainasummasta nipistää. Ehkäpä voisit löytää remontissa tarvitsemiasi tarvikkeita alennuksesta aiempaa arvioimaasi edullisemmin tai ehkä voit säästää remontin kuluissa tekemällä joitakin sen vaiheista itse? Laina-aikaa ei kuitenkaan kannata venyttää tarpeettoman pitkäksi, sillä tällöin lainan kokonaiskulut, kuten lainan korot, nousevat tarpeettoman suuriksi.

Punnitse huolellisesti kaikkia näitä vaihtoehtoja laskurin avulla ennen lainahakemuksen lähettämistä eteenpäin! Tässä vaiheessa kannattaa olla itselleen raatorehellinen, eikä omaa taloudellista tilannetta kannata tarkastella vaaleanpunaisten silmälasien ja remonttiunelmien sumentamien silmien lävitse. Tämä auttaa välttymään ikäviltä yllätyksiltä. Kun kaikki näyttää laskurissa hyvältä, lähetä lainahakemuksesi meille ja me huolehdimme remonttilainasi kilpailuttamisesta!

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainoista

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Remonttilainaa voi hakea 2000 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit siis hakea lainaa remontoimiseen, jopa 70 000€. Remonttilainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Onko remonttilaina asuntolainaa?

Ei. Remonttilaina ja asuntolaina ovat lähes aina kaksi eri lainaa. Joissain tapauksissa remonttilaina on mahdollista yhdistää asuntolainaan asunnon oston yhteydessä. Yleensä kuitenkin remonttilaina on erillinen joko vakuudeton tai vakuudellinen laina, joka käytetään remontointiin.

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

Yleensä remonttilainaa käytetään nimensä mukaisesti remontointiin. Yleensä remontoitava kohden on omistusasunto tai kesämökki. Remonttilainaa.com -palvelun kautta haettua remonttilainaa voi käyttää myös remontoimisen lisäksi mihin tahansa muihin menoihin. Yleisimpiä remonttilainojen käyttökohteita remontoinnin lisäksi ovat kodin sisustus esineiden ja huonekalujen hankinta sekä erilaisten kodinkoneiden ja tietotekniikan hankinta 

Voiko asuntolainaa käyttää remontointiin?

Useimmissa tapauksissa tämä ei ole mahdollista, mutta joissain tapauksissa on mahdollista saada remonttilaina asuntolainan yhteyteen

Tarvitaanko remonttilainalle vakuuksia?

Ei tarvita. Voit hakea Palvelumme kautta remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta remonttilainaa voi hakea Palvelumme kautta jopa 70 000€.

Miten remonttilainan korko määräytyy?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa 2000€ - 70 000€ asti. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Remonttilainojen korot vaihtelevat 4,19% - 20% välillä. Lainan korko määräytyy aina hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan. Mikäli sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti aikaisemmin, on hyvin todennäköistä, että voit saada remonttilainan erittäin edullisella korolla. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakijan takaisinmaksukykyä, jonka perusteella lainan korko määräytyy. Täyttämällä lainahakemuksen Palvelussamme, saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit vertailla tarjottuja lainoja ja valita parhaan lainan sinun tarpeisiisi. 

hae remonttilainaa

Etsitkö edullista remonttilainaa?

Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja hae 100€ - 70 000€ rermonttilainaa. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti!