Remonttilainalaskuri kilpailuttaa remonttirahoituksen helposti!

Remonttilainalaskurin avulla voit kilpailuttaa remonttilainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Remonttilainojen kilpailutuksen toimintaperiaatteet pähkinänkuoressa

Uusi remonttilainojen vertailupalvelumme tarjoaa käyttäjilleen yksinkertaisen, helpon ja nopean tavan löytää itselleen paras ja halvin mahdollinen remonttilaina kotinsa remonttiunelmien toteuttamista varten. Palvelumme kautta on mahdollista hakea vakuudetonta remonttilainaa niin pieniin kuin hieman suurempiinkin kodin remonttitarpeisiin. Pienimmät sivuston kautta haettavat remonttilainat ovat 100 euron suuruisia ja suurimmat 70 000 euron suuruisia. Tälle välille mahtuu monen kokoista lainaa ja lainatarvetta. Jo 2 000 eurolla voi saada kodissa aikaan yllättävän suuria muutoksia, kunhan remontin suunnittelee huolella ja muistaa kilpailuttaa myös lainalla kustannettavat remonttitarvikkeet. 70 000 eurolla saa aikaan jo melko isonkin remontin, jolla voi esimerkiksi päivittää vanhan, kulahtaneen kylpyhuoneen moderniksi pesulakeitaaksi tai pahasti ajastaan jäljessä olevan ikivanhan keittiön upeaksi ja nykyaikaiseksi gourmet-nurkkaukseksi.

Homma toimii niin, että täytät ensiksi sivustoltamme löytyvän lainahakemuksen, jossa ilmoitat esimerkiksi remonttia varten tarvitsemasi lainan summan ja toivomasi maksuajan, joka voi olla meillä 1-15 vuotta. Tämän jälkeen me kilpailutamme remonttilainasi yhteistyökumppaneidemme avulla. Yhteistyöverkostomme on laaja, sillä se sisältää 30 eri pankkia ja muuta rahoituslaitosta, joten voit olla varma, että remonttilainasi kilpailutetaan tehokkaasti useiden eri palveluntarjoajien kautta! Lopuksi saat tutustua sinulle osoitettuihin remonttilainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita niistä päältä parhaan vaihtoehdon.

Remonttilaina ilman vakuuksia

Löydät sivustomme kautta vakuudettomia remonttilainoja, mikä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse edes 70 000 euron remonttilainaan vakuuksia tai takaajia! Tämä varmasti madaltaa kynnystäsi hakea remonttilainaa kauttamme. Arvioidessasi lainasi kuukausieriä tai muita lainan takaisin maksuun liittyviä velvoitteita, sinun ei siis tarvitse lainkaan huomioida vakuuden asettamisen velvoitetta. Sinun ei myöskään tarvitse pyytää ketään toista henkilöä takaamaan lainaasi. On varmasti helpottavaa kuulla, että vakuudettoman remonttilainan ansiosta sinun ei tarvitse asettaa esimerkiksi kotiasi lainasi vakuudeksi eikä pyytää ketään läheistäsi takaamaan lainaa!

Hyödynnä remonttilaina laskuri

Lainahakemuksen lisäksi löydät sivustoltamme myös näppärän remonttilaina laskurin. Sen avulla voit helposti laskea sopivan kuukausierän lainallesi. Remonttilaina laskuri näyttää nimittäin seikkaperäisesti, kuinka lainasumman ja laina-ajan vaihtaminen vaikuttaa lainasi kuukausieriin. Yritä aina hakea remonttilainaa siten, että sekä lainasumma että laina-aika olisi valittu mahdollisimman optimaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kumpaakaan olisi tarpeettomasti ali- tai ylimitoitettu. Laske siis tarkasti etukäteen, kuinka suuren lainan tarvitset remonttia varten ja millaisessa ajassa pystyt maksamaan lainan takaisin.

Laina-aikasi voi vaihdella vuodesta aina 15 vuoteen. Jos valitset liian lyhyen laina-ajan, vedät helposti oman kuukausibudjettisi liian tiukaksi eikä talouteesi jää pelivaraa yllättävien tilanteiden varalle. Jos taas valitset liian pitkän laina-ajan, saattavat kuukausieräsi olla pienemmät, mutta samalla kasvatat lainasi kokonaiskoron ja muiden kulujen määrää. Olethan aina itsellesi rehellinen arvioidessasi, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukausitasolla. Tässä vaiheessa kannattaa heittää vaaleanpunaiset silmälasit romukoppaan ja tarkastella omaa taloudellista tilannetta mieluummin vaikka hieman inhorealistisesti. Remonttilaina laskuri auttaa sinua tässä haastavassa tehtävässä, joka saattaa joissakin tilanteissa tuntua melkoiselta tasapainoilulta suurten remonttihaaveiden ja oman talouden asettamien realiteettien välillä. Onneksi sivustoltamme löytyvä remonttilaina laskuri auttaa sinua optimoimaan lainaa koskevat valintasi ja suhteuttamaan lainasi kuukausierät juuri omaan arkeesi ja unelmiisi sopiviksi.