OP remonttilaina kannattaa kilpailuttaa!

OP remonttilaina voi olla yllättävän kallis. Kilpailuta remonttilainat yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Remonttilaina kokemuksia

Kun etsit itsellesi parasta mahdollista edullista remonttilainaa, kannattaa lukea alan keskustelupalstoilta muiden remontoijien kokemuksia. Moni remppareiska ottaa remonttilainan suoraan omasta pankista kilpailuttamatta erilaisia vaihtoehtoja keskenään, joten Op:n remonttilaina on monen valinta. Osa kodin remonttia suunnittelevista valitsee myös Op remonttilaina asuntolainaan -vaihtoehdon.

Jotta juuri sinulle löytyisi paras remonttilaina, kannattaa lainalle suorittaa vertailua ja varmistaa, onko esimerkiksi remonttilaina korko op kilpailukykyinen muiden remonttilainojen korkojen kanssa. Entäpä mikä on tilanne muiden lainaehtojen kohdalla? Kun tarjous kilpailutetaan palvelumme kautta, voi korko olla jopa niinkin alhainen kuin 4,19%.

Kun lukee kokemuksia remonttilainasta, korostuu näissä kokemuksissa usein kommentoijan tyytyväisyys siihen, kuinka lainan avulla koti on saanut uuden ilmeen ja kodissa on entistä mukavampi olla ja viettää aikaa. Remonttilainan ottamisella onkin usein kauaskantoisia positiivisia vaikutuksia koko perheen asumismukavuuteen ja -tyytyväisyyteen.

Remonttilainan turvin on mahdollista remontoida myös myyntiin laitettava asunto siten, että asunnon arvo nousee remontin myötä ja asunnosta tulee entistä kiinnostavampi, asuntomarkkinoiden haluttu kohde. Tästä syystä kannattaakin varmistaa, mikä on paras remppalaina juuri sinun tilanteessasi – onko se Op:n remonttilaina vai kenties joku ihan muu vaihtoehto? Remonttilaina vertailu onnistuu kädenkäänteessä helposti ja näppärästi netissä Remonttilainaa.com -palvelun kautta ilman sitoumuksia ja ilman ylimääräisiä kuluja.

Kilpailuta remonttilaina

Kuten edellä jo todettiinkin, kannattaa oma remonttilaina ehdottomasti kilpailuttaa ammattimaisesti, jotta voi olla varma, onko remonttilaina OP se kaikista paras vaihtoehto. Kilpailuttamisen aloittamiseen ei onneksi kulu kuin parisen minuuttia, sillä se ei vaadi sinulta muuta kuin yhden lainahakemuksen täyttämisen. Tämä onnistuu helposti netin kautta eikä sinun tarvitse tavata virkailijaa henkilökohtaisesti. Säästät samalla siis myös kallisarvoista aikaasi!

Sivustomme kautta on mahdollista hakea remonttilainaa 100 eurosta 70 000 euroon. Myös remonttilainan laina-aika on mahdollista valita joustavasti, sillä lainan voi maksaa takaisin jo vuodessa tai sen takaisin maksamiseen voi käyttää jopa 15 vuotta. Etenkin suurten remonttilainojen kohdalla pitkä laina-aika voi olla tarpeen ja tämä on huomioitu lainahakemuksessamme.

vakuudeton remonttilaina

Lainalaskuri valintojen tukena

Huomasithan muuten, että sivustoltamme löytyy myös näppärä lainalaskuri, joka auttaa sinua arvioimaan tarvitsemasi remonttilainan tulevia kuukausieriä? Laskurin avulla voit helposti kokeilla kuinka suuresta remonttilainasummasta selviät arjessasi ilman suurempia vaikeuksia ja millaisella laina-ajalla sinun on mahdollista maksaa laina takaisin. Näin lainalaskuri tukee valintojasi ja auttaa sinua optimoimaan remonttilainasi lainasumman ja -ajan. On nimittäin todella tärkeää, että sekä lainasumma että -aika on mitoitettu juuri sinun tuloihin ja menoihin sopiviksi, sillä liian suuri lainasumma liian kireällä takaisinmaksuajalla johtaa helposti taloudellisiin vaikeuksiin. Sen sijaan liian pitkäkään maksuaikataulu ei ole hyvä juttu, sillä pitkä maksuaika nostaa lainan kokonaiskuluja. Juuri näiden asioiden punnitsemisessa kannattaa hyödyntää sivustomme näppärää lainalaskuria.

Vaikka lainalaskuri onkin näppärä apuri, tulee kuitenkin muistaa, että tässä vaiheessa lainanhakuprosessia laskuri pystyy antamaan sinulle vain arvion tulevan lainasi kuukausierien suuruudesta. Lopulliset kuukausierät tulee aina tarkistaa lainatarjouksesta ennen sopimuksen lukkoon lyömistä. Tarkista siis aina saamasi lainatarjoukset huolellisesti ja vertaile saamiasi tarjouksia tarkasti keskenään lainan koron ja muiden lainaehtojen osalta.

Vakuudeton remonttilaina

Huomasithan myös, että sivustomme kautta haettavat remonttilainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, ettet tarvitse lainallesi lainkaan vakuuksia etkä takaajia. Tämän ansiosta kilpailutettua remonttilainaa on helppo hakea matalalla kynnyksellä! Moni remonttilainaa tarvitseva kokee, että vakuudeton remonttilaina on huomattavasti helpompi vaihtoehto kuin esimerkiksi op vakuudellinen remonttilaina. Monelle on kova kynnys asettaa esimerkiksi oma koti lainan vakuudeksi ja usein vielä vaikeammalta tuntuu, jos omalle lainalle joutuu pyytämään jonkun toisen takaajaksi. Kun kilpailutat remonttilainasi sivustomme kautta, sinulla on mahdollisuus löytää edullinen vakuudeton remonttilaina. Pyydä siis sivustomme kautta remonttilaina tarjous ja aloita erilaisten vaihtoehtojen kilpailuttaminen ja vertailu!