Remonttilaina asuntolainan päälle - Onko se mahdollista?

Voit kilpailuttaa asuntolainan lisäksi remonttilainaa. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Remonttilaina asuntolainan päälle – Näin se onnistuu!

Remonttilaina asuntolainan päälle voi hirvittää, mutta itse asiassa tällainen tilanne voi olla myös mahdollisuus. Voit nimittäin kilpailuttaa samalla myös jo olemassa olevan asuntolainasi ja saada senkin aiempaa edullisemmin ehdoin. Samalla voit hakea remonttilainaa kotisi remontoimista varten. Avain tällaiseen menettelyyn on yhdistelylaina!

Mikä ihmeen yhdistelylaina?

Yhdistelylaina tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että yhdistät useamman lainan, tässä tapauksessa asunto- ja remonttilainan, yhdeksi lainaksi ja maksat jatkossa kahden lainan kulujen sijaan ainoastaan yhden lainan kulut. Näin tekemällä voit säästää jopa satoja euroja. Parhaimmillaan yhdistelylaina onkin oivallinen keino saada oma talous kuntoon, ja jos talous on aiemmin ollut tiukoilla, voi yhdistelylainan ottaminen jopa auttaa välttämään maksuhäiriömerkinnän. Huomioi myös, että asuntolainan yhteyteen on mahdollista saada valtiontakaus.

Kuinka haen remonttilainan asuntolainan päälle?

Voit hakea remonttilainaa asuntolainan päälle -tyyppisesti lainasivustomme kautta, jos lainatarpeesi on yhteensä enintään 70 000 euroa ja vähintään 100 euroa. Lainan hakeminen on erittäin helppoa, eikä vie juuri muutamaa minuuttia kauempaa, kun seuraat tästä artikkelista löytämiäsi yksinkertaisia ohjeita lainan hakemiseen ja kilpailuttamiseen.

Voit aloittaa remonttilainan hakemisen täyttämällä sivustoltamme löytyvän lainahakemuksen.. Hakemuksessa sinun tulee ilmoittaa, kuinka paljon lainaa tarvitset ja millaista laina-aikaa toivot. Lainasumma voi vaihdella välillä 100-70 000 euroa ja laina-aika välillä 1-15 vuotta. Hakeaksesi kauttamme remonttilainaa et tarvitse lainkaan vakuuksia, sillä välitämme vain vakuudettomia lainoja. Tämä tekee koko prosessista nopean ja yksinkertaisen. Samalla uskomme lainan vakuudettomuuden alentavan kynnystä ottaa lainaa. Monelle esimerkiksi oman kodin asettaminen remonttilainan vakuudeksi on nimittäin todella kova paikka – puhumattakaan siitä, että jotakuta läheistä pitäisi pyytää takaamaan oma laina.

Lainahakemuksen täytettyäsi ja lähetettyäsi me ryhdymme hommiin. Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 eri pankin ja muun rahoituslaitoksen kautta. Jos kilpailuttaisit itse henkilökohtaisesti lainatarjouksesi näin monen toimijan kanssa, menisi tähän valtavasti aikaa ja prosessi saisi helposti pään pyörälle. Pitkän kokemuksemme ja rautaisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta prosessi on kuitenkin nopeasti hoidettu.

Kilpailutuksen tärkeys

Vaikka remonttiunelmien kiihtyessä saattaisikin joskus tuntua houkuttelevalta tarttua suoraan omalta pankilta saatuun lainatarjoukseen muita tarjouksia kilpailuttamatta, ei tähän houkutukseen kannata sortua. Voit nimittäin säästää satoja euroja kilpailuttamalla remonttilainasi. Vain kilpailuttamalla voit tietää, millaisia lainatarjouksia sinulla on tilanteessasi mahdollista saada ja mikä on paras mahdollinen remonttilaina juuri sinun tilanteessasi. Koska kilpailuttaminen on sivustomme kautta niin kovin helppoa ja nopeaa, ei tätä mahdollisuutta kannata missään nimessä jättää käyttämättä. Lainan kilpailutus hoituu kauttamme kuin huomaamatta ja tuo sinulle lisäarvoa.

Lainaa tilanteen mukaan

Elämäntilanteet ja lainatarpeet vaihtelevat, ja onkin tärkeää, että lainatarjoukset räätälöidään aina asiakkaan omista tarpeista ja lähtökohdista käsin! Remonttilaina asuntolainan päälle on hyvä ratkaisu esimerkiksi tilanteessa, jossa ostetaan jo valmiiksi remonttia kaipaava koti. Tällöin on näppärintä ottaa suoraan niin suuri laina, että yhdellä lainalla on mahdollista kattaa sekä asunnon osto että sen remontti. Usein tällaiset kohteet ovat edullisia, joten sivustomme kautta haettava suurin lainasumma, 70 000 euroa, voi hyvinkin riittää tarpeisiisi ja voit nopeasti kilpailuttaa tämän kokoluokan lainatarjoukset kauttamme.

Saatat olla myös tilanteessa, jossa olet jo ostanut asunnon, ja josta sinulla on vielä asuntolainaa jäljellä. Asunto kaipaa kuitenkin jo remonttia, jonka toteuttamiseen tarvitset lainaa. Voit hakea kauttamme remonttilainaa 100 eurosta 70 000 euroon ja voit valita myös lainasi maksuajan joustavasti yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen.

Jos olet myymässä asuntoasi, saattaa remonttilaina tulla tarpeeseen asunnon arvon nostamiseksi ja kohteen houkuttelevuuden lisäämiseksi. Esimerkiksi kodin keittiöön tai kylpyhuoneeseen satsaaminen voi nostaa koko asunnon arvoa ja tehdä siitä entistä houkuttelevamman kohteen potentiaalisten ostajien keskuudessa. Parhaimmillaan remonttilaina asuntolainan päälle voi jopa nopeuttaa vanhan asuntosi myyntiä ja auttaa sinua välttämään ikävä kahden asunnon loukku. Kuten huomaat, lainasivustomme auttaa sinua löytämään juuri omaan tilanteeseesi sopivan lainan joustavasti ja näppärästi!