Remonttilaina asuntolainan päälle - Kilpailuta remonttilainat!

Remonttilaina asuntolainan päälle ei ole aina mahdollista, hae remonttilainaa nyt. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luottolaitosta yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Remonttilainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Remonttilainaa.comin yhteistyökumppani.

Näin kilpailutat remonttilainat

täytä lainahakemus

1. Täytä hakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainoja

Saat useita tarjouksia. Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia.

valitse paras tarjous

3. Valitse paras laina

Valitse sinulle sopivin remonttilaina ja nosta rahat tilillesi.

Remonttilainaa kokemuksia Taru-min
Taru

40 vuotta - Mikkeli

"Remonttilaina järjestyi nopeasti ja koko prosessi oli yksinkertainen ja toimiva. Kaksion täydellinen pintaremontti rahoitettiin remonttilainalla edullisesti. Suosittelen."

Remonttilainaa kokemuksia Mika-min
Mika

37 vuotta - Turku

"Kylpyhuoneremontin saatiin tehtyä vihdoin ja viimein. Remonttilaina mahdollisti vanhan kylpyhuoneen uudistamisen edullisesti. Yllätyin edullisista lainatarjouksista."

remonttilainaa kokemuksia Jarmo-min
Jarmo

53 vuotta - Kajaani

"Hieman epäilin koko palvelua etukäteen, mutta yllätyin positiivisesti sen toiminnasta. Laina järjestyi nopeasti ja remonttilainojen vertailu oli selkeä ja helppoa."

Remonttilaina asuntolainan päälle

Remonttilaina asuntolainan päälle voi hirvittää, mutta itse asiassa tällainen tilanne voi olla myös mahdollisuus. Voit nimittäin kilpailuttaa samalla myös jo olemassa olevan asuntolainasi ja saada senkin aiempaa edullisemmin ehdoin. Samalla voit hakea remonttilainaa kotisi remontoimista varten. Avain tällaiseen menettelyyn on yhdistelylaina!

Mikä ihmeen yhdistelylaina?

Yhdistelylaina tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että yhdistät useamman lainan, tässä tapauksessa asunto- ja remonttilainan, yhdeksi lainaksi ja maksat jatkossa kahden lainan kulujen sijaan ainoastaan yhden lainan kulut. Näin tekemällä voit säästää jopa satoja euroja. Parhaimmillaan yhdistelylaina onkin oivallinen keino saada oma talous kuntoon, ja jos talous on aiemmin ollut tiukoilla, voi yhdistelylainan ottaminen jopa auttaa välttämään maksuhäiriömerkinnän. Huomioi myös, että asuntolainan yhteyteen on mahdollista saada valtiontakaus.

Kuinka haen remonttilainan asuntolainan päälle?

Voit hakea remonttilainaa asuntolainan päälle -tyyppisesti lainasivustomme kautta, jos lainatarpeesi on yhteensä enintään 70 000 euroa ja vähintään 100 euroa. Lainan hakeminen on erittäin helppoa, eikä vie juuri muutamaa minuuttia kauempaa, kun seuraat tästä artikkelista löytämiäsi yksinkertaisia ohjeita lainan hakemiseen ja kilpailuttamiseen.

Voit aloittaa remonttilainan hakemisen täyttämällä sivustoltamme löytyvän lainahakemuksen.. Hakemuksessa sinun tulee ilmoittaa, kuinka paljon lainaa tarvitset ja millaista laina-aikaa toivot. Lainasumma voi vaihdella välillä 100–70 000 euroa ja laina-aika välillä 1–15 vuotta. Hakeaksesi kauttamme remonttilainaa et tarvitse lainkaan vakuuksia, sillä välitämme vain vakuudettomia lainoja. Tämä tekee koko prosessista nopean ja yksinkertaisen. Samalla uskomme lainan vakuudettomuuden alentavan kynnystä ottaa lainaa. Monelle esimerkiksi oman kodin asettaminen remonttilainan vakuudeksi on nimittäin todella kova paikka – puhumattakaan siitä, että jotakuta läheistä pitäisi pyytää takaamaan oma laina.

Lainahakemuksen täytettyäsi ja lähetettyäsi me ryhdymme hommiin. Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 eri pankin ja muun rahoituslaitoksen kautta. Jos kilpailuttaisit itse henkilökohtaisesti lainatarjouksesi näin monen toimijan kanssa, menisi tähän valtavasti aikaa ja prosessi saisi helposti pään pyörälle. Pitkän kokemuksemme ja rautaisten yhteistyökumppaneidemme ansiosta prosessi on kuitenkin nopeasti hoidettu.

Kilpailutuksen tärkeys

Vaikka remonttiunelmien kiihtyessä saattaisikin joskus tuntua houkuttelevalta tarttua suoraan omalta pankilta saatuun lainatarjoukseen muita tarjouksia kilpailuttamatta, ei tähän houkutukseen kannata sortua. Voit nimittäin säästää satoja euroja kilpailuttamalla remonttilainasi. Vain kilpailuttamalla voit tietää, millaisia lainatarjouksia sinulla on tilanteessasi mahdollista saada ja mikä on paras mahdollinen remonttilaina juuri sinun tilanteessasi. Koska kilpailuttaminen on sivustomme kautta niin kovin helppoa ja nopeaa, ei tätä mahdollisuutta kannata missään nimessä jättää käyttämättä. Lainan kilpailutus hoituu kauttamme kuin huomaamatta ja tuo sinulle lisäarvoa.

kilpailuta remonttilainat

Lainaa tilanteen mukaan

Elämäntilanteet ja lainatarpeet vaihtelevat, ja onkin tärkeää, että lainatarjoukset räätälöidään aina asiakkaan omista tarpeista ja lähtökohdista käsin! Remonttilaina asuntolainan päälle on hyvä ratkaisu esimerkiksi tilanteessa, jossa ostetaan jo valmiiksi remonttia kaipaava koti. Tällöin on näppärintä ottaa suoraan niin suuri laina, että yhdellä lainalla on mahdollista kattaa sekä asunnon osto että sen remontti. Usein tällaiset kohteet ovat edullisia, joten sivustomme kautta haettava suurin lainasumma, 70 000 euroa, voi hyvinkin riittää tarpeisiisi ja voit nopeasti kilpailuttaa tämän kokoluokan lainatarjoukset kauttamme.

Saatat olla myös tilanteessa, jossa olet jo ostanut asunnon, ja josta sinulla on vielä asuntolainaa jäljellä. Asunto kaipaa kuitenkin jo remonttia, jonka toteuttamiseen tarvitset lainaa. Voit hakea kauttamme remonttilainaa 100 eurosta 70 000 euroon ja voit valita myös lainasi maksuajan joustavasti yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen.

Jos olet myymässä asuntoasi, saattaa remonttilaina tulla tarpeeseen asunnon arvon nostamiseksi ja kohteen houkuttelevuuden lisäämiseksi. Esimerkiksi kodin keittiöön tai kylpyhuoneeseen satsaaminen voi nostaa koko asunnon arvoa ja tehdä siitä entistä houkuttelevamman kohteen potentiaalisten ostajien keskuudessa. Parhaimmillaan remonttilaina asuntolainan päälle voi jopa nopeuttaa vanhan asuntosi myyntiä ja auttaa sinua välttämään ikävä kahden asunnon loukku. Kuten huomaat, lainasivustomme auttaa sinua löytämään juuri omaan tilanteeseesi sopivan lainan joustavasti ja näppärästi!

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainoista

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Remonttilainaa voi hakea 2000 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit siis hakea lainaa remontoimiseen, jopa 70 000€. Remonttilainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Onko remonttilaina asuntolainaa?

Ei. Remonttilaina ja asuntolaina ovat lähes aina kaksi eri lainaa. Joissain tapauksissa remonttilaina on mahdollista yhdistää asuntolainaan asunnon oston yhteydessä. Yleensä kuitenkin remonttilaina on erillinen joko vakuudeton tai vakuudellinen laina, joka käytetään remontointiin.

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

Yleensä remonttilainaa käytetään nimensä mukaisesti remontointiin. Yleensä remontoitava kohden on omistusasunto tai kesämökki. Remonttilainaa.com -palvelun kautta haettua remonttilainaa voi käyttää myös remontoimisen lisäksi mihin tahansa muihin menoihin. Yleisimpiä remonttilainojen käyttökohteita remontoinnin lisäksi ovat kodin sisustus esineiden ja huonekalujen hankinta sekä erilaisten kodinkoneiden ja tietotekniikan hankinta 

Voiko asuntolainaa käyttää remontointiin?

Useimmissa tapauksissa tämä ei ole mahdollista, mutta joissain tapauksissa on mahdollista saada remonttilaina asuntolainan yhteyteen

Tarvitaanko remonttilainalle vakuuksia?

Ei tarvita. Voit hakea Palvelumme kautta remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta remonttilainaa voi hakea Palvelumme kautta jopa 70 000€.

Miten remonttilainan korko määräytyy?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa 2000€ - 70 000€ asti. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Remonttilainojen korot vaihtelevat 4,19% - 20% välillä. Lainan korko määräytyy aina hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan. Mikäli sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti aikaisemmin, on hyvin todennäköistä, että voit saada remonttilainan erittäin edullisella korolla. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakijan takaisinmaksukykyä, jonka perusteella lainan korko määräytyy. Täyttämällä lainahakemuksen Palvelussamme, saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit vertailla tarjottuja lainoja ja valita parhaan lainan sinun tarpeisiisi. 

hae remonttilainaa

Etsitkö edullista remonttilainaa?

Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja hae 100€ - 70 000€ rermonttilainaa. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti!