Vakuudellinen remonttilaina ei ole aina halvin - Kilpailuta remonttilainat nyt!

Hae vakuudetonta remonttilainaa nyt ja säästä. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luottolaitosta yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Remonttilainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Remonttilainaa.comin yhteistyökumppani.

Näin kilpailutat remonttilainat

täytä lainahakemus

1. Täytä hakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainoja

Saat useita tarjouksia. Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia.

valitse paras tarjous

3. Valitse paras laina

Valitse sinulle sopivin remonttilaina ja nosta rahat tilillesi.

Remonttilainaa kokemuksia Taru-min
Taru

40 vuotta - Mikkeli

"Remonttilaina järjestyi nopeasti ja koko prosessi oli yksinkertainen ja toimiva. Kaksion täydellinen pintaremontti rahoitettiin remonttilainalla edullisesti. Suosittelen."

Remonttilainaa kokemuksia Mika-min
Mika

37 vuotta - Turku

"Kylpyhuoneremontin saatiin tehtyä vihdoin ja viimein. Remonttilaina mahdollisti vanhan kylpyhuoneen uudistamisen edullisesti. Yllätyin edullisista lainatarjouksista."

remonttilainaa kokemuksia Jarmo-min
Jarmo

53 vuotta - Kajaani

"Hieman epäilin koko palvelua etukäteen, mutta yllätyin positiivisesti sen toiminnasta. Laina järjestyi nopeasti ja remonttilainojen vertailu oli selkeä ja helppoa."

Vakuudellinen remonttilaina

Kerromme sinulle tässä artikkelissa, mitä eroa on vakuudellisessa ja vakuudettomalla remonttilainalla ja kumpi näistä vaihtoehdoista sinun kannattaa valita. Annamme myös vinkkejä, joiden avulla voit hakea parasta ja halvinta mahdollista remonttilainaa ilman harmaita hiuksia helposti ja nopeasti netin kautta. Elleivät remonttilainatermit ole ihan vielä hallussa, kannattaa lukea tämä tiivis tietopaketti ja aloittaa remonttilainan kilpailuttaminen!

Mikä on vakuudellinen remonttilaina?

Vakuudellinen remonttilaina tarkoittaa sellaista lainaa, jonka vakuudeksi sinun tulee asettaa riittävän arvokas vakuus. Vakuutena voi toimia esimerkiksi oma asunto. Monelle lainaan vaadittava vakuus nostaa kynnystä ottaa remonttilainaa. Ensinnäkään jokaisella meistä ei edes ole mitään sellaista omaisuutta, jonka voisi asettaa lainan vakuudeksi. Toiseksi esimerkiksi oman kodin asettaminen lainan vakuudeksi ei välttämättä tunnu kovin kivalta idealta ja voi jopa aiheuttaa lisästressiä omaan arkeen. Mieleen saattavat hiipiä jopa sellaiset ajatukset, että mitä jos katto lähtee pään päältä ja jään taivasalle.

Myöskään toisen ihmisen pyytämistä takaajaksi ei monikaan pidä kovin miellyttävänä vaihtoehtona. Valitettavan usein onkin kuultu tarinoita, joissa hyvää hyvyyttään toisen lainan taannut henkilö on joutunut vaikeuksiin, kun lainanottaja ei olekaan pystynyt maksamaan lainaansa takaisin sovitusti. Kaikki nämä seikat saavat monen lainanottajan niskakarvat pystyyn, kun puhutaan vakuudellisista remonttilainoista.

Edellä mainitun lisäksi vakuudellisen remonttilainan ottaminen ei ole kovin yksinkertaista. Jotta vakuus hyväksyttäisiin lainan vakuudeksi, tulee lainanottajan toimittaa luotonmyöntäjälle monenlaisia dokumentteja ja lainaneuvotteluihin voi mennä reippaasti aikaa. Vakuudellinen remonttilaina ei siis ole välttämättä se kaikista nopein vaihtoehto.

Mikä on vakuudeton remonttilaina?

Onneksi on olemassa toinenkin vaihtoehto – vakuudeton remonttilaina! Nimensä mukaisesti et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia voidaksesi hakea tällaista lainaa. Vakuudettoman remonttilainan hakeminen ja kilpailuttaminen on myös erittäin yksinkertaista ja nopeaa, koska sinun ei tarvitse toimittaa asettamaasi vakuuteen liittyviä dokumentteja eikä käydä henkilökohtaisia lainaneuvotteluja. Itse asiassa koko lainanhakuprosessin ja remonttilainan kilpailuttamisen voi hoitaa netissä.

Kuinka haen vakuudetonta remonttilainaa?

Suosittelemme, että tutustut tässä vaiheessa näppärään ja ilmaiseen palveluumme ja sieltä löytyvään lainahakemukseen. Voit hakea sivuston kautta vakuudetonta remonttilainaa 100 eurosta 70 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Korot alkavat sivustomme kautta tarjottavissa remonttilainoissa 4,19 prosentista. Kun täytät sivuston lainahakemuksen, kilpailutamme remonttilainasi yli 30 eri pankin ja muun rahoituslaitoksen kautta ja voit löytää itsellesi mahdollisimman edullisen vakuudettoman remonttilainan. Hakemuksen täyttäminen kestää joitakin minuutteja etkä vielä sitoudu mihinkään. Hakemuksen lähettämisestä ei myöskään aiheudu sinulle lisäkuluja, joten voit hakea kilpailutettua vakuudetonta remonttilainaa matalalla kynnyksellä.

Tarvittaessa voit käyttää sivuston näppärää lainalaskuria apuna arvioidessasi remonttilainasi tulevia kuukausieriä. Valitse laskurista tarvitsemasi lainasumma sekä toivomasi laina-aika, minkä jälkeen laskuri laskee arvion lainan kuukausierästä. Jos kuukausierä tuntuu liian suurelta, voit kokeilla, auttaisiko laina-ajan pidentäminen. Tarvittaessa on tietysti myös harkittava lainasumman pienentämistä. Laskuri onkin näppärä apulainen puntaroidessasi juuri sinulle sopivimman remonttilainan lainasummaa ja -aikaa.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, rentoudu ja odota kaikessa rauhassa yhteistyökumppaneidemme juuri sinulle räätälöimiä remonttilainatarjouksia. Tarjouksia alkaa pian tipahdella sähköpostiisi ja päätösvalta pysyy sinulla koko prosessin ajan. Voit siis itse valita tarjousten joukosta juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, sillä uskomme, että juuri sinä itse tiedät parhaiten, mikä on paras vakuudellinen remonttilaina tilanteessasi. Kun edessäsi on joukko hyviä, valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia, on hyvien valintojen tekeminen helppoa, vaikka sinulla ei olisikaan juuri talousalan kokemusta tai osaamista. Päätöksen tehtyäsi ja sopimuksen allekirjoitettuasi ovat rahat pian tililläsi. Nyt on aika tehdä omista remonttiunelmista totta!

remonttilaina verotuksessa

Remonttilaina verotuksessa

On tärkeää tutustua myös niihin periaatteisiin, joiden mukaan remonttilainaa käsitellään verotuksessa. Tämän tiedon avulla voit nimittäin säästää rahaa! Remonttia tehdessä pienetkin säästöt ovat usein tarpeen, joten tutustu ihmeessä remonttilaina verotuksessa -aiheeseen huolellisesti jo ennen remonttilainan ottamista!

Perusperiaate on, että omassa verotuksessa on mahdollista vähentää sellaisen lainan korot, jotka on otettu vakituisen asunnon peruskorjaukseen. Vähennettävän osuuden määrä vaihtelee jonkin verran vuosittain – esimerkiksi vuonna 2021 tällaisen lainan koroista oli mahdollista vähentää 10 prosenttia, mutta vuonna 2022 vähennettävä määrä oli pudonnut viiteen prosenttiin. Ajankohtainen tilanne kannattaakin aina tarkistaa, kun remonttilainan ottaminen on ajankohtaista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainoista

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Remonttilainaa voi hakea 2000 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit siis hakea lainaa remontoimiseen, jopa 70 000€. Remonttilainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelumme avulla kilpailutat remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Onko remonttilaina asuntolainaa?

Ei. Remonttilaina ja asuntolaina ovat lähes aina kaksi eri lainaa. Joissain tapauksissa remonttilaina on mahdollista yhdistää asuntolainaan asunnon oston yhteydessä. Yleensä kuitenkin remonttilaina on erillinen joko vakuudeton tai vakuudellinen laina, joka käytetään remontointiin.

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

Yleensä remonttilainaa käytetään nimensä mukaisesti remontointiin. Yleensä remontoitava kohden on omistusasunto tai kesämökki. Remonttilainaa.com -palvelun kautta haettua remonttilainaa voi käyttää myös remontoimisen lisäksi mihin tahansa muihin menoihin. Yleisimpiä remonttilainojen käyttökohteita remontoinnin lisäksi ovat kodin sisustus esineiden ja huonekalujen hankinta sekä erilaisten kodinkoneiden ja tietotekniikan hankinta 

Voiko asuntolainaa käyttää remontointiin?

Useimmissa tapauksissa tämä ei ole mahdollista, mutta joissain tapauksissa on mahdollista saada remonttilaina asuntolainan yhteyteen

Tarvitaanko remonttilainalle vakuuksia?

Ei tarvita. Voit hakea Palvelumme kautta remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta remonttilainaa voi hakea Palvelumme kautta jopa 70 000€.

Miten remonttilainan korko määräytyy?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa 2000€ - 70 000€ asti. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Remonttilainojen korot vaihtelevat 4,19% - 20% välillä. Lainan korko määräytyy aina hakijan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan. Mikäli sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti aikaisemmin, on hyvin todennäköistä, että voit saada remonttilainan erittäin edullisella korolla. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakijan takaisinmaksukykyä, jonka perusteella lainan korko määräytyy. Täyttämällä lainahakemuksen Palvelussamme, saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit vertailla tarjottuja lainoja ja valita parhaan lainan sinun tarpeisiisi. 

hae remonttilainaa

Etsitkö edullista remonttilainaa?

Täytä ilmainen lainahakemus nyt ja hae 100€ - 70 000€ rermonttilainaa. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti!